Ο δράστης είχε ανακαλύψει ότι ο φίλος του άφηνε την τραπεζική κάρτα ανάληψης μαζί με το ΡΙΝ της μέσα στο όχημά του.

Αν ήταν μια φορά μεγάλο το σοκ που υπέστη ένας επιχειρηματίας στη Λευκίμμη της Κέρκυρας όταν αντιλήφθηκε ότι σταδιακά έκαναν φτερά από τον τραπεζικό λογαριασμό του μεγάλα χρηματικά ποσά, έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν έμαθε ότι τα «σήκωνε» ένας… φίλος του!

Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Όχι καλέ δεν φούσκωσε χείλη η Δανέζη. Τράκαρε με μέλισσα στη Χαλκιδική

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τελικά ο έρωτας είναι.. τυφλός!

Τους τελευταίους μήνες, ο δράστης είχε ανακαλύψει ότι ο φίλος του άφηνε την τραπεζική κάρτα ανάληψης μαζί με το ΡΙΝ της μέσα στο όχημά του, στο οποίο είχε και ο ίδιος πρόσβαση. Έτσι, χωρίς να το αντιληφθεί το θύμα, την έκλεβε κάθε τόσο και έκανε αναλήψεις, με αποτέλεσμα να αδειάσει τον λογαριασμό του κατά 19.800 ευρώ!

Μετά τις αλλεπάλληλες «αφαιμάξεις» στις καταθέσεις του, το θύμα κατέφυγε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι αναζήτησαν πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας των ΑΤΜ στα οποία γίνονταν οι αναλήψεις. Έτσι, ταυτοποίησαν τον «φίλο» του επιχειρηματία και, στο πλαίσιο της προανάκρισης, έκαναν έρευνα στο σπίτι του όπου βρήκαν 6.000 ευρώ!

Τα χρήματα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Πληροφορίες από το πρώτο θέμα
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ