απο το nassosblog.gr

Ακόμη και τώρα. Ακόμη και την στιγμή που δεν έχει επικοινωνία με τον κόσμο, δεν αναγνωρίζει κανέναν και παραμένει διασωληνωμένος, ο Δημήτρης Κοντομηνάς αποδεικνύει το πόσο έξυπνος άντρας-επιχειρηματίας υπήρξε. Και το γράφω έτσι μιας και σήμερα έφτασε στο γραφείο μου, η πληροφορία πώς η εταιρεία ασφαλειών που δημιούργησε απο ένα μικρό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας και ανέδειξε σε κολλοσό, η Interamerican, έχει αναλάβει τα νοσήλεια και τις ανάγκες του μέχρι να φύγει απο την ζωή. Και αυτό ήταν μέρος του συμφωνητικού, που υπέγραψε ο ίδιος ο Κοντομηνάς όταν πούλησε την εταιρεία σε ξένους επενδυτές πρίν απο χρόνια. Διέβλεπε απο τότε το μέλλον του; Ποιος ξέρει.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – “Big Brother” – Η Ραΐσα δεν ελέγχει τις ορμές της. Πήρε “μάτι” τον Γρηγόρη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Τελικά ο έρωτας είναι.. τυφλός!

Είναι δύσκολο να γράφω στενάχωρες πληροφορίες για έναν άνθρωπο που εκτιμούσα εκτιμώ και θα εκτιμώ μια ζωή. Έναν άνθρωπο που με ευεργέτησε με την εμπιστοσύνη του και όχι με παχυλά συμβόλαια. Έναν άνθρωπο που με στήριξε στα ζόρια μου.


Δυστυχώς όμως είναι τέτοια η δουλειά μας που μας δοκιμάζει. Δοκιμάζει την ουδετερότητα που οφείλω να έχω απέναντι στο ρεπορτάζ και τον συναισθηματικό κόσμο μου. Πολλές φορές αφήνω το συναίσθημα να με παρασύρει. Και γίνομαι ακραίος για κάποιους κακός. Όμως δεν έχω σταματήσει ποτέ να είμαι αληθινός. Και αυτό θα κάνω και τώρα. Και είμαι σίγουρος πως αν μπορούσε, ο ίδιος ο Κοντομηνάς να με διαβάσει θα χαμογελούσε με νόημα.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρεται αυτή την ώρα απο το ιδιωτικό νοσοκομείο όπου και βρισκόταν για μήνες, σε ένα πολύ οργανωμένο ίδρυμα φροντίδας για λίγους. Τόσο η Μαρία, η κόρη του αλλά και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση μιας και εκεί οι παροχές θα είναι στοχευμένες και πολύ καλύτερες.

Ευχόμαστε να είναι έτσι. Και να μπορέσει να έχει ποιότητα ζωής. Μια ποιότητα που χάρισε ο ίδιος στο διάβα της ζωής του σε πολλούς. Πολλούς που σήμερα έχουν εξαφανιστεί απο κοντά του.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ