Άγνωστες πτυχές του εαυτού της και της ζωής της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε χθες στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη η Ελένη Ράντου. Η δημοφιλής ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε στα 40.

«Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη. Από τότε που τον γνώρισα, νομίζω είναι καλύτερα τώρα. Όταν τον γνώρισα φλέρταρε και με ποιο σκοτεινές σκέψεις. Ήθελε να του τηλεφωνώ ανά τέταρτο μην τυχόν έχω πάθει κάτι. Όταν δεν με έβρισκε έπαιρνε όλα τα νοσοκομεία για να δει αν είμαι καλά» είπε.


«Στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και κατάθλιψη. Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ. Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου» συνέχισε.

«Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας. Του είπα εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν.Έπαθε σοκ! Πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα, δεν έβγαινα από το δωμάτιο! Δεν έκανα δεύτερο παιδί γιατί ένιωθα ότι θα «απατήσω» την κόρη μου. Ο Βασίλης ήθελε πάρα πολύ. Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά με σταμάτησε η κόρη μου» ανέφερε.

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

14 thoughts on “Ελένη Ράντου: Ο Βασίλης παιδεύεται χρόνια με την κατάθλιψη, στα 40 έπαθα και εγώ

Αφήστε μια απάντηση