Ελληνίδα μοντέλο, φίλαθλος της ΑΕΚ και πασίγνωστο Playgirl με φοβερά οπίσθια δηλώνει αχόρταγη στο κρεβάτι, ενώ μεγάλη της φαντασίωση είναι το σ εξ στο αεροπλάνο!

Με ύψος 1.80 μ. μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει. Η Ανδρεανή Τσάφου αναδείχθηκε Playgirl το 2010 και είχε γίνει μούσα μέχρι και του Τζόρτζιο Αρμάνι.

Η Καλαματιανή καλλονή σε παλαιότερη συνέντευξη της μίλησε για τις σ εξουαλικές της προτιμήσεις…

Το ξέρεις ότι η νοσοκόμα είναι μία από τις κορυφαίες αντρικές φαντασιώσεις. «Το ξέρω, το ξέρω… Εδώ εγώ, όταν φοράω αυτή τη στολή, φαντασιώνομαι τρελά! Βέβαια, θα προτιμούσα να σχεδιαστούν πιο sexy και κομψές στολές

Είσαι οπαδός της ΑΕΚ. Πηγαίνεις και στο γήπεδο;  «Ναι, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα χανουμάκι να με πάει… Περιμένω, λοιπόν, και μέχρι τότε δεν πάω σε άλλο γήπεδο…».


Τι θα έκανες στο κρεβάτι για να τρελάνεις έναν άντρα; «Τα πάντα! Όλα επιτρέπονται, και διαθέτω αρκετή φαντασία… Ένα είναι σίγουρο: θα φύγει πέντε κιλά ελαφρύτερος. Μόνο στο σ εξ φτάνω στα άκρα. Και για να δει κάποιος το πιο τραβηγμένο πράγμα, θα πρέπει να είναι μαζί μου την ώρα που κάνω σ εξ…».

Έχεις κάνει στριπτίζ σε κάποιον άντρα;  «Και βέβαια. Τις περισσότερες φορές, όμως, τον φέρνω σε τέτοιο σημείο, που δεν προλαβαίνω να κάνω πολλά, γιατί μου ορμάει και μου το κόβει».

Μια φαντασίωση; «Θα ήθελα να κάνω σ εξ σε αεροπλάνο. Τα κενά αέρος σε συνδυασμό με το σ εξ φαντάζομαι ότι σε κάνουν να πετάς με όλη τη σημασία της λέξης».

Ποιο είναι το πιο δυνατό σου σημείο; «Τα οπίσθια και τα ατέλειωτα πόδια μου τρελαίνουν τους άντρες. Θα το καταλάβουν όσοι παρατηρήσουν τις φωτογραφίες και βάλουν τη φαντασία τους να δουλέψει».

Για αυτό δείτε τις φωτογραφίες της Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ