Σπάνια τα πιτμπούλ παρουσιάζονται ως μια ράτσα φοβισμένων σκύλων. Αυτά που βίωσε, όμως, η Γκρέισι την έκαναν να τρομάζει με όλα… ακόμα και με το φαγητό ή τη φροντίδα.

Το βίντεο αυτό εμφανίστηκε στο Facebook πριν από δύο χρόνια, αλλά συγκινεί ακόμα. Είναι η ιστορία ενός στοργικού κτηνίατρου και ενός φοβισμένου ζώου.

Ο λόγος για τον Άντι Μάτις από το Έλμπερτον της Τζόρτζια, ο οποίος μια μέρα λίγο πριν φύγει από το κτηνιατρείο έλαβε ένα τηλεφώνημα από μια γυναίκα που ανέφερε πως βρήκε ένα πεινασμένο σκύλο σε έναν βρόμικο επαρχιακό δρόμο.

Un vétérinaire en or

Très touchant : quand un vétérinaire se glisse dans la cage d'un chien maltraité qui ne se nourrissait plus, et se met à manger avec lui…


Gepostet von Radio Contact am Freitag, 19. Februar 2016

 

Η Γκρέισι ήταν σε άθλια κατάσταση. Έπασχε φριχτή κολπική πρόπτωση, ήταν αναιμική και είχε υποθερμία.

Ο Μάτις δεν ήταν σίγουρος αν θα τα κατάφερνε και έτσι στράφηκε προς τους συναδέλφους του και λάτρεις των ζώων μέσω Facebook για βοήθεια και υποστήριξη. «Λοιπόν, είχα 2 επιλογές. Να την βάλω να κοιμηθεί ή να τη σώσω. Οπότε ρώτησα το σύμπαν… επίσης γνωστό και ως Facebook… και το σύμπαν είπε : Δοκίμασε!. Επιπλέον το σύμπαν την ονόμασε καθώς όπως είπαν μισούν τη σκέψη πως ένα ζώο θα σταλεί στη γέφυρα του ουράνιου τόξου ή θα φύγει από τη ζωή χωρίς όνομα και έτσι τη βάφτισαν Γκρέισι Κλερ», έγραψε στο Facebook ο γιατρός.

 

Στο βίντεο βλέπουμε τον κτηνίατρο να παίρνει τον καφέ του, το μπολ με τα δημητριακά του και το μπολ με την τροφή της Γκρέισι και να μπαίνει στο κλουβί της, για να τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον φόβο της και να αρχίζει να τρώει κανονικά.

[athensvoice.gr]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση