Τα όσα γίνονται ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την κυβέρνηση και δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, στην υπόθεση του «Athens Alive», που αφορά και την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, φαίνεται πως έχουν ξεκάθαρα θετική χροιά και για τον λόγο αυτό ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ και εμπνευστής αυτού του σπουδαίου project θα μεταβεί την Τετάρτη (21/03) στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, για να έχει συνάντηση με τους επενδυτές, τους «συμπαίκτες» που βρίσκονται στο πλευρό του.


Ο κ. Γιαννακόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τους εκπροσώπους των εταιριών για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην υπόθεση και δεν έχουν βγει στον… αφρό (ξεκάθαρο δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης και των ανθρώπων που τη διαχειρίζονται), ώστε να χαράξουν τις επόμενες κινήσεις τους, που θα φέρουν πιο κοντά στο όνειρο το «τριφύλλι», αλλά και ολόκληρη την Αθήνα.

Παράλληλα, θα συζητηθούν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στην ΠΑΕ και έχουν φέρει τον σύλλογο σε κίνδυνο για την άμεση επιβίωσή του και θα πέσουν στο τραπέζι όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: gazzetta.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση