Ενοχλημένη η Βανδή για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Δεν έχω δει κανέναν από σας να ρωτάει έναν άντρα»

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, όπου αναφέρθηκε στα ηλικιακά στερεότυπα και με αφοπλιστικό τρόπο απαντά σε όσους ρωτούν γυναίκες αν έχουν κάνει κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό τους.

Συγκεκριμένα ερμηνεύτρια μιλώντας στο Down Town δήλωσε μεταξύ άλλων: «το θέμα της ηλικίας αφορά για κάποιο λόγο μόνο τις γυναίκες. Γιατί δεν αφορά τους άντρες; Γιατί εμένα με ρωτάνε διαρκώς: ‘’Θα κάνετε κάτι στο πρόσωπό σας;’’ – ‘’Έχετε κάνει lifting;’’ Δεν έχω δει κανέναν από σας να ρωτάει έναν άντρα: ‘’Έχετε βάλει μαλλιά ή έχετε κάνει λιποαναρρόφηση;’’».

Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή: Η αφοπλιστική απάντηση της τραγουδίστριας για τις ερωτήσεις που γίνονται σε γυναίκες

Και πρόσθεσε: «Έχω συναδέλφους άντρες που έχουν κάνει πάρα πολλά πράγματα, όμως δεν τους ρωτάνε ποτέ για όλα αυτά. Σαν να πρέπει να απολογηθούμε εμείς οι γυναίκες για το χρόνο που περνάει σε σχέση με το φύλο μας. Η κάθε γυναίκα λοιπόν πρέπει να είναι και να φέρεται όπως αισθάνεται μέσα της. Δεν μπορεί να σκέφτεται την ηλικία της και να λειτουργεί διαφορετικά Εγώ τώρα, ας πούμε, την ώρα που θα ανέβω στη σκηνή δεν σκέφτομαι την ηλικία μου. Έχω άλλα να σκεφτώ. Δεν θα βγω όμως με σορτσάκι».


Δέσποινα Βανδή

Ερωτηθείσα «Γιατί να μη βγεις με σορτσάκι;», η Δέσποινα Βανδή απαντά: «Γιατί το σώμα μου δεν είναι όπως ήταν όταν ήμουν 25. Δεν θα βγω με το σορτσάκι γιατί έχω αυτογνωσία, γι’ αυτό. Αν αισθάνομαι ότι σε αυτή τη φάση θέλω να είμαι σέξι, θα είμαι σέξι και δεν θα μου ορίσει κανένα κοινωνικό «πρέπει» το πώς θα πρέπει να είναι μια γυναίκα στη δική μου ηλικία, γιατί έτσι νιώθω και γιατί δεν θα μου το επιβάλει κάνεις αυτό».

Δέσποινα Βανδή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...