Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρενέβη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και κατά την διάρκεια της συζήτησης υπήρξε μια μικρή ένταση.

Ένταση υπήρξε μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και του Άδωνι Γεωργιάδη, στην σημερινή εκπομπή του στο Mega.

Συγκεκριμένα, προβλήθηκε ένα βίντεο στην εκπομπή, με τα καταστήματα όπου οι καταναλωτές δοκιμάζουν απ’ έξω ρούχα και παπούτσια.

Τότε ζήτησε να παρέμβει ο κ. Γεωργιάδης και ενημέρωσε πως στα συγκεκριμένα καταστήματα θα επιβληθεί το προβλεπόμενο πρόστιμο.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Συμπέρασμα – έκπληξη για τους καπνιστές: Κινδυνεύουν λιγότερο από τον κορονοϊό

«Όποια καταστήματα δεν τηρούν τους κανόνες του click away θα κλείνουν», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης μεταξύ άλλων.

Μάλιστα μεταξύ άλλων ανέφερε πως «όποιο κατάστημα βγάζετε στην εκπομπή σας θα κλείνει την επόμενη ημέρα. Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα από ένα κατάστημα και σας ευχαριστώ και μπράβο που το κάνετε».

Τότε ο Νίκος Ευαγγελάτος του απάντησε «Κύριε Γεωργιάδη δεν καταλαβαίνω τον τρόπο που το θέτετε αλλά το αποδέχομαι. Νιώθω την ανάγκη απλώς να πω το εξής, εμείς ως δημοσιογράφοι είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε. Όμως θα επαναλάβω ότι ο τρόπος που λειτουργεί η αγορά δεν μπορεί να είναι διαφορετικός. Καταλαβαίνω την δική σας ανάγκη να λειτουργήσει η αγορά και το επικροτώ για κάθε υπουργό, όμως εκτός από αυτό υπάρχει και ο ρεαλισμός. Και αυτό ρεαλιστικά δεν μπορεί να γίνει. Μπορείτε να πείτε για τα μαγαζιά και τις κάμερες που χρεώνετε στον καθένα, αλλά ξέρετε τις αποφάσεις τις παίρνετε εσείς. Εσείς είστε ο υπουργός. Η αγορά με τον τρόπο αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει. Χρεώστε το στους δημοσιογράφους, αλλά δεν είναι έτσι».


«Εκατοντάδες μικρές εταιρίες παιχνιδιών μου έχουν στείλει τα εύγε τους για το πώς λειτουργεί η παράδοση εκτός, το πώς τηρούνται οι κανόνες και πώς καταφέραμε να πάρουν παιχνίδια τα παιδιά», συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ένας άνθρωπος μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι είναι τυποποιημένο προϊόν» ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος, και συνέχισε «ένα παπούτσι ή ένα ρούχο θα θέλει αν το δοκιμάσει. Εκεί επιμένω μην ζητάμε το αδύνατο και να βάλουμε το πρόστιμο. Επειδή οι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν το βίντεο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 GNTM – Ο Ηρακλής χώρισε την Αγγελική λίγο μετά απο τη νίκη του

«Η Amazon πουλάει κάθε μέρα εκατομμύρια παπούτσια, σακάκια κλπ. Γιατί μπορούν από την Amazon και όχι από αλλού; Δεν χρειάζεται την ώρα της συμφοράς να μεμψιμοιρούμε όλη την ημέρα. Οι λίγοι κακοί που παραβιάζουν τους κανόνες θα τιμωρηθούν παραδειγματικά», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Στην συνέχεια ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Δεν χρειάζεται την ώρα αυτή της συμφοράς να μεμψιμοιρούμε όλη την ημέρα…».

«Υπό την έννοια αυτή ευχαριστούμε την εκπομπή σας που μας έδειξε τις εικόνες και όσοι παρανομούν θα τιμωρούνται», τόνισε.

Τότε ο Νίκος Ευαγγελάτος του είπε «εύχομαι και σε όλες τις αντίστοιχες εικόνες από νοσοκομεία, σχολεία κλπ να υπάρχει η ίδια ευαισθησία. Αλλιώς θα είναι επιλεκτική».

«Σας βλέπω με μια διάθεση πολύ έντονου καρφώματος και το αποδέχομαι. Αλλά χτες είχαμε 98 νεκρούς και δεν φταίνε ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε τα κανάλια. Μαζέψτε τους 98 νεκρούς και μετά το συζητάμε…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

 [gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ