Το Νοέμβριο οι μισοί Έλληνες που συμμετείχαν στην έρευνα, δεν έκαναν καθόλου σεξ ή αν έκαναν θα ήταν μία φορά την εβδομάδα.

Η πανδημία, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της ζωής μας και τα ερωτικά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση… Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ο αριθμός των θανάτων και των διασωληνομένων παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “The Bachelor” – Η Βοσκανίδου αποχώρησε και τα χώνει στο πρώτο μήνυμα της “Με πρόδωσες”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σερβετάλης: «Θα είμαι από τους τελευταίους που θα κάνουν το εμβόλιο»

Ωστόσο, οι θετικές ειδήσεις από τα εμβόλια και το γεγονός οτι πλησιάζουμε στην αφετηρία του εμβολιασμού, δείχνουν να αλλάζουν την διάθεση των Ελλήνων. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνει έρευνα που έγινε από τον Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και παρουσιάστηκε από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη στο Mega.Για να γίνει κατανοητό πόσο έχουν πέσει οι ρυθμοί των ερωτικών επαφών στην χώρα μας, είναι χαρακτηριστικό πως οι συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν πως τον μήνα Νοέμβριο που επιβλήθηκε το δεύτερο lockdown στην χώρα μας και ο αριθμός των θανάτων έφτασε σε τραγικά επίπεδα, πάνω από το 50% είχε από 0 έως και 1 επαφή την εβδομάδα.

Όταν όμως τους έγινε η ερώτηση: «Θεωρείτε οτι η αναγγελία εύρεσης αποτελεσματικού εμβολίου θα οδηγήσει στην αύξηση της συχνότητας των ερωτικών επαφών;», σχεδόν το 70% απάντησε θετικά και μόλις το 30% αρνητικά.

‘Αλλωστε όπως φάνηκε σε άλλη ερώτηση, το 78,6% αποφεύγει τις ερωτικές επαφές με άτομα που δεν γνωρίζουν καλά.

Το θετικό της έρευνας είναι πως το 61% δείχνει διατεθειμένο να κάνει το εμβόλιο, ενώ το 53% δεν ανησυχεί για πιθανές παρενέργειές του.