Έσφαξε την Σίσσυ Χρηστιδου με το γάντι – «Αδικήθηκα..»

Ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, αναφορικά με τη γνωριμία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη σε σεμινάρια αυτογνωσίας, αλλά και το προσωπικό θέμα που έχει με την παρουσιάστρια του Mega, καθώς -όπως υποστηρίζει- της δημιούργησε μία κολεξιόν ρούχων, για την οποία δεν πληρώθηκε ποτέ.

«Γνωριστήκαμε σε σεμινάρια αυτογνωσίας οπότε κάνω έκκληση, αυτά τα εργαλεία που έχουν μάθει αυτά τα παιδιά να τα κάνουν πράξη. Τώρα είναι η ώρα να τα κάνουν πράξη. Κάνω έκκληση πιο πολύ στη Σίσσυ. Αν αφήσουμε το εγώ και την προσωπικότητά μας να υπερισχύσει της προστασίας και της αγάπης για τα παιδιά μας, το έχουμε χάσει. Γνώριζε η Σίσσυ ότι θα πάει στα δικαστήρια και αυτό το θέμα θα ανοίξει. Και φυσικά μία μητέρα που τα παιδιά της έχουν ανέχεια και δεν έχουν να φάνε, είμαι υπέρμαχος να πάει στη δικαιοσύνη για να συνετίσει έναν μπαμπά.
Διαβάστε περισσότερα

Αυτή τη στιγμή σε αυτή την οικογένεια, δεν υπήρχε ανέχεια. Χρειάζεται να προστατευτούν τα παιδιά, κάνω έκκληση στη Σίσσυ και στον Θοδωρή, αν θέλουν να μπω εγώ στη μέση, να τους καθοδηγήσω και να φύγουν από τα δικαστήρια… Δεν γίνεται να είναι στα δικαστήρια. Πήρα τηλέφωνο τον Θοδωρή και του είπα ότι θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης να πω κάποια πράγματα για σένα» ανέφερε αρχικά ο Ερωτόκριτος.Και πρόσθεσε: «Στη Σίσσυ είχα δημιουργήσει συλλογή, είχα αδικηθεί. Δεν έλαβα ούτε ένα ευρώ. Θα μπορούσα να έχω πάει στα δικαστήρια, επέλεξα όμως να μην το κάνω. Μονομερώς σε όλες τις αλληλεπιδράσεις, με όσους ανθρώπους της σύστησα, δεν υπήρχε ένας που να μην μου πει ότι αδικήθηκε.
Το 2018 που έκλεισε η Σίσσυ την επιχείρηση, δεν υπήρχε στην οικογένεια ρευστό. Μπορεί το ποσό που υποσχέθηκε ο Θοδωρής, να το έκανε με απερισκεψία και μετά να μην τα κατάφερε. Κάτι που δεν επικαλέστηκε ο Θοδωρής είναι ένα θέμα υγείας, έκανε επεμβάσεις την τελευταία διετία. Πήγε στο δικαστήριο και είχε απέναντι τον νονό του παιδιού του, τον Παύλο Σταματόπουλο. Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε ότι εκπροσωπεί τα παιδιά της. Σε σχέση με τι; Με κάποιον ένοχο; Κάποιον κλέφτη;».

Την ώρα που προβάλλονταν αυτές οι δηλώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε νόημα να τις «κόψουν». «Δεν το είχα δει. Αν το είχα δει –και μιλάω εν τιμή και ειλικρινά- δεν θα το έπαιζα. Έχει ένα προσωπικό θέμα, είχε συνεργαστεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου και βγάζει έναν πόνο και στηρίζει τον έναν από τους δύο. Όταν σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις θέση, κι εσύ πληγώνεις τα παιδιά » είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Σταρ Ελλάς 2021 έγινε πρωταγωνίστρια του Σειρινάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα – “Πάγωσε” με τις απαντήσεις ο Μάρκος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...