«Έσπασε» ο πατέρας της Ελπίδας- «Από θαύμα δεν ήταν στο τρένο τα άλλα δύο μου παιδιά»

Λίγες μόλις ώρες πριν από την κηδεία της 28χρονης Ελπίδας ο πατέρας της, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «λύγισε» όταν είπε πως από θαύμα δεν ήταν στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη και τα άλλα δύο του παιδιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα, Χρήστος, ανέφερε ότι η κόρη του θα πήγαινε μαζί με μια φίλη της για τις απόκριες στην Αθήνα αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι το παιδί του θα έχανε τη ζωή του μαζί με άλλα παιδιά και νέους ανθρώπους σε τρένο στα Τέμπη.

Από καθαρή τύχη, όπως είπε ο κ. Χούπας, τα άλλα δύο παιδιά του δεν επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Χούπας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε: «Κανόνιζαν και τα άλλα δύο αγόρια μου -φοιτητές και αυτοί και συγκατοικούσαν και οι τρεις μαζί με την κόρη μου στη Θεσσαλονίκη – να πάρουν το ίδιο τρένο για να μεταβούν μαζί στην συμπρωτεύουσα.Αλλά από ένα τυχαίο γεγονός, καθώς τα δύο αγόρια είχαν πάει το λάπτοπ της Ελπίδας για να επισκευαστεί, ανέβαλαν το ταξίδι τους. Για μία σύμπτωση δεν φύγανε και τα άλλα. Έγω θεωρούσα το τρένο το πιο σίγουρο μέσο. Άφηνα τα παιδιά μου στην αποβάθρα, τα αγκάλιαζα και ήξερα ότι θα φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Τα παιδιά εδώ και έξι χρόνια ταξίδευαν πάντα με το τρένο. Και τα τρία παιδιά έκαναν το ίδιο δρομολόγιο».

Μάλιστα, ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας πρόσθεσε:

«Αποσυντονισμένοι και χαμένοι είμαστε όλοι στην οικογένεια. Το μόνο πρόβλημα που έχω και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε, είναι ότι τα δύο αγόρια θα ανοίξουνε την πόρτα του σπιτιού τους στη Θεσσαλονίκη και θα πέσουνε πάνω στην γκαρνταρόμπα της αδερφής τους χωρίς να είναι η Ελπίδα εκεί… και δεν θέλω να είναι μόνα τους. Θα τα πάω εγώ τα αγόρια μου στη Θεσσαλονίκη και το πικρό ποτήρι θα το πιούμε οικογενειακώς».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...