Μετά και την θυροκόλληση του Προεδρικού Διατάγματος για την προκήρυξη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, η χώρα βρίσκεται και επίσημα σε προεκλογική περίοδο.

Τα επιτελεία των κομμάτων βρίσκονται σε οργασμό διεργασιών για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους, τα οποία θα ανακοινώνονται σταδιακά ενώ αιχμή του δόρατος είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου εκεί τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ κρατάνε μέχρι στιγμής κλειστά τα «χαρτιά» τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε το Open στο κεντρικό του δελτίο το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει αλλαγές, καθώς κανένας από τους βουλευτές που εξελέγησαν τον Σεπτέμβριο του 2015 δεν θα είναι στη συγκεκριμένη λίστα.


Ο λόγος για τους Γιάννη Δραγασάκη, Θεανώ Φωτίου, Νίκο Κοτζιά, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Κώστα Γαβρόγλου.

Ο κ. Δραγασάκης και η κ. Φωτίου διεκδικούν την επανεκλογή τους με σταυρό ενώ ο κ. Κοτζιάς αποχώρησε από την κυβέρνηση και δεν εμφανίζεται «ζεστός» για να είναι υποψήφιος. Χριστοδουλοπούλου και Γαβρόγλου ανακοίνωσαν ότι δεν θα είναι υποψήφιοι.

Σε αυτές τις πέντε θέσεις οι πληροφορίες θέλουν την Έφη Αχτσιόγλου να έχει «κλειδώσει» στην θέση του Επικεφαλής. Ο Πάνος Σκουρλέτης φαίνεται να κλειδώνει στη θέση του εκπροσώπου του κόμματος.

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση