“Έτσι με αγαπούν περισσότερο”: 24χρονη ξόδεψε 100.000€ για να γίνει η “ζωντανή” Barbie & διχάζει το διαδίκτυο

Μια 24χρονη εθισμένη στις πλαστικές , όπως δηλώνει, αποκάλυψε ότι έχει ξοδέψει χιλιάδες δολάρια για να μοιάζει με πραγματική Barbie. Η Jazmyn Forrest ταξίδεψε πρόσφατα μέχρι την Κορέα για να κάνει επέμβαση στη μύτη και μείωση του μετώπου – και έχει “εμμονή” με τα αποτελέσματα.

24χρονη ξόδεψε 100.000€ για να γίνει η “ζωντανή” Barbie

Η 24χρονη δέχεται συχνά δυσάρεστα σχόλια στο διαδικτυακά για την εμφάνιση και τις επεμβάσεις της που μοιάζουν με Barbie, αλλά δεν αφήνει την κριτική να την καταβάλει.

Διαβάστε περισσότερα

Συγκεκριμένα η εικόνα της Τζάσμιν Φόρεστ έχει αλλάξει ριζικά από τις πλαστικές, ενώ η ίδια δεν το μετανιώνει, αντιθέτως θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση για μείωση μετώπου, ενέσεις γλουτών και ρινοπλαστική.

«Κοιτάω τους κανονικούς ανθρώπους της ηλικίας μου και νιώθω άσχημα για αυτούς. Αν δεν ήταν οι πλαστικές, θα εργαζόμουν στα McDonald’s», λέει χαρακτηριστικά αναφερόμενη στη ζωή της, ενώ τονίζει πως «λόγω όλων των αισθητικών επεμβάσεων μου, έχω πλούσιους φίλους που με κακομαθαίνουν και έναν sugar daddy, που με αφήνει να ζω σε σπίτι εκατομμυρίων δολαρίων και πληρώνει τα πάντα. Δεν χρειάζομαι δουλειά».Η “ζωντανή” Barbie διχάζει το διαδίκτυο

Η νεαρή από την Αυστραλία δηλώνει πως ο λόγος που έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, είναι επειδή θέλει να ζήσει μια πλούσια ζωή με ανέσεις. «Σε νεαρή ηλικία, συνειδητοποίησα ότι τα πιο όμορφα κορίτσια τα πήγαιναν καλύτερα στη ζωή. Όταν άρχισα να χρησιμοποιώ ψεύτικο μαύρισμα και μακιγιάζ, με αντιμετώπισαν διαφορετικά και τράβηξα περισσότερη προσοχή», ενώ προσθέτει ότι «Προσπάθησα να κάνω κανονικές δουλειές, αλλά ήταν τόσο δύσκολο. Αν είσαι όμορφος, οι άνθρωποι απλώς σου δίνουν πράγματα. Ξέρω ότι ακούγεται νωχελικό, αλλά πάντα ήθελα τον τρόπο ζωής της πριγκίπισσας όπου τα πράγματα απλά σου προσφέρονται. Ήξερα ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσω την εμφάνισή μου».

«Eίμαι έξυπνη με τα χρήματά μου. Προτιμώ να ξοδέψω χρήματα σε χειρουργική επέμβαση παρά σε μια τσάντα, γιατί είναι επένδυση. Σε βοηθάει να προχωρήσεις» και προσθέτει «Θα μπορούσα εύκολα να βρω κάποιον άλλον να με προσέχει, αν το χρειαζόταν, λόγω της εμφάνισής μου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τύποι εκεί έξω, που είναι πρόθυμοι να φροντίσουν ένα κορίτσι σαν εμένα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...