«Από τότε που είδα το μπαμπά της γύφτισσας στο gntm, όταν εμφανίστηκε για μια κοινή φωτογράφιση, ξενέρωσα εντελώς μαζί της, γιατί είναι φτυστή ο μπαμπάς της με μαλλιά. Μετά το γύφτο με μάσκα, που σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου, ήρθε και η γύφτισσα μοντέλο να βάλει τη σφραγίδα της στα ύστερα αυτού του κόσμου»

Αυτά έγραψε ο Καρατσιώλης προκαλώντας για μία ακόμη φορά την οργή τόσο των Ρομά αλλά και άλλων… απλών καθημερινών ανθρώπων. Στο πλαίσιο των σκέψεων άλλων συναδέλφων που πολλές φορές φιλοξενώ στον ιστότοπό μου… αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας το κείμενο της Έυας Μπαϊρακτάρη στο news2u. Η συνάδελφος γράφει:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 GNTM – Ο Ηρακλής χώρισε την Αγγελική λίγο μετά απο τη νίκη του

“Απευθύνεται στην Παρασκευή, παίκτρια του γνωστού και επιτυχημένου reality GNTM. Φαίνεται πως ψάχνει καιρό μια αφορμή να ποστάρει κακία και χοντράδα για γυναίκα και πιάστηκε όπως όπως από ότι βρήκε πρόχειρο. Τι έχω δίπλα μου; Ανοιχτή τηλεόραση να παίζει GNTM και βλέπω μια μελαχρινή καλλονή; Πρέπει να κάνω ρατσιστικό σχόλιο! Έτσι γιατί αν καταπιώ το φαρμάκι μου θα πεθάνω».

Ήταν απολύτως αναμενόμενο να κάνει ξανά την εμφάνισή του ο δικηγόρος των πάνελ στις ζωές μας καθώς φαίνεται να απόλαυσε την ολιγοήμερη προσοχή που του είχε δοθεί από τα μέσα την προηγούμενη φορά που μοιράστηκε μαζί μας μία από τις αισχρές κακίες του. Αλίμονο φυσικά, αν αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να διαμορφώσει την κοινή γνώμη και να κάνει έστω και ένα ανθρώπινο όν να πει «ναι ρε φίλε, δίκιο έχει ο Καρατσιώλης. Οι χοντρές γυναίκες είναι φάλαινες». Ευτυχώς η άποψή του παραμένει ασήμαντη για το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Οι τσιγγάνοι το γλέντησαν μέχρι το πρωί μετά την επιτυχία της Παρασκευης στο GNTM

Θα μου πείτε τότε εσύ γιατί αναφέρεσαι σε αυτόν; Παιδιά κακά τα ψέματα. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποστ του «κυρίου» δεν έχει γίνει ακόμα ευρέως γνωστό. Είναι σίγουρο όμως ότι από στιγμή σε στιγμή θα αναπαραχθεί από πολλά Μέσα. Αφού λοιπόν η άποψη του θα ακουστεί έτσι κι αλλιώς, έχει αξία να τονίσουμε κάποια πράγματα.


  1. Κανείς δεν υπολογίζει τη γνώμη σου αγαπητέ (!) Καρατσιώλη
  2. Πολύ φοβάμαι ότι ποτέ δε θα έχεις δίπλα σου μια γυναίκα σαν την Παρασκευή
  3. Ήρθε η ώρα επιτέλους να μας δείξεις την/τον σύντροφό σου εάν έχεις ώστε να κρίνουμε και εμείς ως άλλοι κριτές του GNTM την εμφάνιση του/της.
  4. Και τέλος, μια ευχή, έτσι γιατί χρονιάρες μέρες έχουμε: Προσπάθησε να γίνεις καλύτερος και λιγότερο κομπλεξικός άνθρωπος με τη νέα χρονιά… Μπορεί και να σου αρέσει.”

Όπως ήταν φυσικό αυτά που έγραψε δεν έμειναν ασχολίαστα και απο καλλιτέχνες όπως για παράδειγμα η Εβίτα Σερέτη η οποία γράφει: