Έξαλλη η Καίτη Γαρμπή: «Δεν χρωστάω ούτε ευρώ στην εφορία – Περιμένω μια δημόσια συγγνώμη για τα ψέματα»

Διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα που την ήθελε να καταδικάζεται για φοροδιαφυγή η Καίτη Γαρμπή.

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της διέψευσε το δημοσίευμα που ήθελε την γνωστή τραγουδίστρια να καταδικάζεται ύστερα από δικαστικούς αγώνες οκτώ ετών για φοροδιαφυγή 823.000 ευρώ, η οποία θα της στοίχιζε μαζί με τις προσαυξήσεις των τόκων 1.700.000 ευρώ!

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Καϊμακάκης, το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε την εντολέα του και η υπόθεση έχει λήξει. Σύμφωνα με τον ίδιο στις 23 Νοεμβρίου 2022 εκδόθηκε αθωωτική απόφαση. Όπως εξήγησε ο ίδιος, το 2018 το Διοικητικό Εφετείο είχε διαγράψει το πρόστιμο των 900.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί. Στη συνέχεια η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων κατέθεσε αίτηση αναίρεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ωστόσο η τραγουδίστρια δικαιώθηκε από το ΣτΕ και σύμφωνα με τον δικηγόρο της, απορρίπτεται το σύνολο των απαιτήσεων.Διαβάστε περισσότερα

Μάλιστα, σε ανάρτησή της η Καίτη Γαρμπή αναφέρει οργισμένη: «Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγγνώμη, από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή, θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα». 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...