Πολύ εκνευρισμένος ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος με όσα γίνονται. Η τοποθέτησή του με ειρωνείες και αιχμηρά σχόλια…

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε εχτές σε κατάστημα που διενεργεί rapid test στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα τεσσάρων ατόμων εμφανίστηκε στην είσοδο του καταστήματος στην περιοχή της Τούμπας και ζήτησε από τον υπεύθυνο να επιδείξει την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Βαλάντης ξεφτιλίζει τον Πετράκο – «Απορώ πώς δίνουν βήμα σε αυτόν τον άνθρωπο»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Φάρμα” – Αυτά είναι τα “κοντινά” που τρόμαξαν το κοινό

Όταν εκείνος αναρωτήθηκε γιατί να τους υπακούσει, εκείνοι απάντησαν ότι είναι όργανα της «Συνταγματικής Αστυνομίας», ενώ όλοι τους έφεραν καρτελάκια που έγραφαν «Θεματοφύλακας του Άρθρου 120 του Συντάγματος» και ισχυρίστηκαν πως μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα.

Οι ίδιοι μίλησαν και κατά του εμβολίου για τον κορωνοϊό και είπαν ότι τα rapid tests είναι παράνομα. Ο υπεύθυνος του καταστήματος ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο και προχώρησε στη σύλληψη των τεσσάρων ανδρών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση αρχής και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά την προβολή του ρεπορτάζ στο MEGA εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος, αναφώνησε «πού φτάσαμε» και χρησιμοποίησε ότι βάζουν τη φράση «ιερή δήλωση» για να… κάνουμε και τον σταυρό μας!

Δειτε το βίντεο:
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ