Έξαλλος ο Λιάγκας – «Τα τομάρια, οι αλήτες, ήθελαν να κάνουν τρίο με το 12χρονο»

«213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο»

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας με τις αδιανόητες αποκαλύψεις για τον 53χρονο στον Κολωνό και τα όσα υπέστη η 12χρονη. Ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρατηθεί και μόλις ξεκίνησε η εκπομπή έκανε «έκρηξη».

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρομίσει η κόπρος του Αυγεία. Και μιλάμε για τα 213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Το άλλο φιντάνι που συνελήφθη, το δεύτερο, είχε τρία κοριτσάκια, το ένα ήταν στην ηλικία αυτού που βίαζε, οι αλήτες», είπε  ο Γιώργος Λιάγκας.Διαβάστε περισσότεραΚαι συνέχισε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την οργή του: «Μου σηκώνεται η τρίχα, πραγματικά. Υπήρχε ζευγάρι παντρεμένων, έχουν πιάσει οι αστυνομικοί ζευγάρι παντρεμένων, ζευγάρι, εγώ και η γυναίκα μου, που μαζί προσέγγιζαν το 12χρονο. Δηλαδή, ήθελαν να κάνουν τρίο, το καταλαβαίνετε, με 12χρονο κοριτσάκι. Η ανωμαλία στον ύψιστο βαθμό».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...


Top