Εφιαλτικές στιγμές πέρασε ένα ανήλικο κορίτσι σε χωριό της Ινδίας όταν έξι άτομα τη βίασαν ομαδικά μέχρι εκείνο να λιποθυμήσει. Επιπλέον, το κορίτσι δέχθηκε τιμωρία από την κάστα που ελέγχει το χωριό της στην περιφέρεια της Μπιχάρ στην ανατολική Ινδία, στις 14 Αυγούστου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έξι άνδρες απήγαγαν το παιδί όταν πήγε στην τουαλέτα και το παρέσυραν στην ταράτσα ενός κτιρίου που ανήκει σε συγκεκριμένη κάστα που διοικεί την περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα


Μάλιστα, ένας συγχωριανός της την είδε μία ημέρα μετά την επίθεση και το είπε στην οικογένειά της, η οποία έσπευσε και την πήρε σπίτι. Αλλά η κάστα που διοικεί και φέρεται να ελέγχεται από την οικογένεια των κατηγορουμένων, ζήτησε την τιμωρία του κοριτσιού. Ξύρισαν το κεφάλι της και την περιέφεραν σε ολόκληρο το χωριό.

Το περιστατικό έφτασε στα «αυτιά» της αστυνομίας, η οποία παρενέβη μόνο όταν το θύμα και η μητέρα της επικοινώνησε με ανώτερο αξιωματικό της περιφέρειας το Σάββατο. Αστυνομικός είπε ότι έξι άτομα συνελήφθησαν. «Και τα πέντε μέλη της κάστας που φέρεται να έκαναν τη σύσκεψη και να διέταξαν την τιμωρία κατηγορούνται για την υπόθεση και κρατούνται. Εκτός αυτού ο Ντεβλάλ Γιαντάβ που έχει αναγνωριστεί από το θύμα ως ένας από τους έξι δράστες του ομαδικού βιασμού, κρατείται επίσης. Το θύμα δεν έχει καταφέρει ακόμη να αναγνωρίσει τους υπόλοιπους που τη βίασαν», πρόσθεσε.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ