Εξομολόγηση όλο νόημα του Σχίζα στην Παναγιώταρου: «Έχω κάνει σε role play το κατοικίδιο και τον αστυνομικό» (vid)

Ποια κακιά συνήθεια εκνευρίζει τη σύντροφό του, ποιο είναι το πιο τρελό μέρος που έχει κάνει σεξ και αν θα άλλαζε ποτέ κάτι σ’ εκείνη, απάντησε μεταξύ άλλων, ο Στάθης Σχίζας.

Μια… εξομολόγηση έκανε ο Στάθης Σχίζας στην σύντροφό του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, στην εκπομπή του Open «After Dark», την οποία παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου του έκανε και ερωτήσεις σχετικά με το σεξ κι εκείνον να αποκαλύπτει: «Το πιο τρελό μέρος όπου έχω κάνει σεξ, είναι στο σινεμά».

Για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του τόνισε: «Όλη μέρα να την σκέφτομαι, να πηγαίνω μαζί της, να την βοηθάω, για σένα μιλάω. Να είμαι η ουρά της, πως κάναμε όταν ήσουν στο Just που έκανα τις δεύτερες», είπε.

Διαβάστε περισσότερα

Αν θα άλλαζε κάτι στην σύντροφό του, μιλώντας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τόνισε: «Ερώτηση παγίδα, δεν θα άλλαζα τίποτα. Γι’ αυτό την ερωτεύτηκα. Οκ, θα άλλαζα το «άντρα θέλω χτες τον θέλω», αυτό θα άλλαζα».

Στο αν έχει κάνει ποτέ role play απάντησε με νόημα: «Ναι, έχω κάνει. Το κατοικίδιο, τον μασέρ, τον αστυνομικό».

Εκείνος με την σειρά του την ρώτησε αν έχει προσποιηθεί οργασμό κι εκείνη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Έχω προσποιηθεί και είμαι και καλή ηθοποιός, δεν με παίρνεις χαμπάρι. Ναι!».

«Τι λες;», της είπε ο Στάθης Σχίζας κοιτώντας την προβληματισμένος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...