Εξοργισμένος ο Λιβάνης με τη σαπουνόπερα «Μαριαλένα – Σάκης»

Ποιος να το περίμενε… Όταν έσκαγε πριν μήνες η είδηση πως γνωστός τραγουδιστής είναι με παίκτρια του «Survivor» και φυσικά εννοούσαν τον Γιώργο Λιβάνη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να εξελιχθούν όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα.

Ποιος είναι κερδισμένος της ιστορίας; Ο Κατσούλης που μπαίνοντας αρκετά αργότερα στο «Survivor» είχε πλήρη γνώση της κατάστασης και ήξερε πως να διαχειριστεί τα πράγματα.

Το αποκορύφωμα φυσικά ήταν το επεισόδιο της Κυριακής του «Survivor» όπου Μαριαλένα – Σάκης ζευγάρι κανονικό πλέον ήταν αγκαλιά στην καλύβα και η μουσική υπόκρουση των πλάνων ήταν το «Να είσαι ευτυχισμένη» το τραγούδι του Λιβάνη.

Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φώτης Σεργουλόπουλος – «Ο γιος μου ξέρει την οικογένειά του, ξέρει τα πάντα. Τους gay τα πάντα»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τον εκτέλεσαν χθές μέσα στην Lamborghini του

Η ξαφνική δημοσιότητα λόγω του δεσμού γύρισε τώρα μπούμερανγκ στο γνωστό τραγουδιστή που μαθαίνω ότι δεν είναι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Γιατί δεν έχασε μόνο τη Μαριαλένα φαίνεται πως χάνει και την καριέρα του που βέβαια τώρα ξεκινάει…

Έγινε έξαλλος μαθαίνω βλέποντας την έναρξη του «Survivor» της Κυριακής ωστόσο δεν έχει σκοπό να μιλήσει ούτε να δώσει προς το παρόν κάποια συνέντευξη. Αυτή είναι άλλωστε και η αυστηρή οδηγία της δισκογραφικής του. Θα μιλήσει όμως όταν έρθει η ώρα και έχει πολλά να πει… [gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ