«Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ»: Πρωτοφανές ξέσπασμα του Σάκη Κατσούλη στο Instagram

Σάκης Κατσούλης: Ένα προσβλητικό μήνυμα δέχτηκε από ακόλουθό του ο νικητής του προηγούμενου Survivor, το οποίο όπως φάνηκε ήταν αρκετό για να τον κάνει να ξεσπάσει. Έτσι, αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση, στην οποία έδειξε την συνομιλία που είχε με την συγκεκριμένη ακόλουθο.

Σάκης Κατσούλης: Το ξέσπασμα σε μήνυμα που δέχτηκε

Ειδικότερα, ο Σάκης δέχτηκε ένα μήνυμα από μια ακόλουθο, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ τα έβαλε μαζί του, εξαιτίας των πολλών stories, λέγοντάς του πως δεν τον ξέρει κανείς και εκείνος προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κάποιος με τις αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις.
Διαβάστε περισσότεραΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”

Στο μήνυμα έγραφε χαρακτηριστικά: «Έλεος, μας έχετε πρήξει… ούτε η μάνα σας δε σας ξέρει…προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποιοι… ούτε να μιλάτε δε ξέρετε».

Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να απαντήσει γράφοντας: «Παρότι δηλώνετε καθηγήτρια και χωρίς να σας έχει αναγκάσει κανείς με ακολουθείτε και να βλέπετε τα story μου το κάνετε και με βρίζετε και από πάνω! Εύχομαι τα παιδάκια μου και τα παιδάκια κανενός να μη σας συναντήσουν ποτέ στην τάξη τους! Σας ευχαριστώ που μου αποδεικνύεται καθημερινά πόσο ευλογημένος ήμουν για την οικογένειά μου, τη διαπαιδαγώγηση που μου έδωσαν εκείνοι και όλοι οι δάσκαλοι, καθηγητές και προπονητές που με είχαν στα χέρια τους».

Ακολουθεί η ανάρτησή του στο Instagram:

Σάκης Κατσούλης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...