Ένα τηλεοπτικό τετ α τετ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση. Οι δυο τους βρέθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» και χωρίς την παρουσία συντονιστή προχώρησαν σε προσωπικές εξομολογήσεις.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο απαραίτητο είναι η πολιτεία να ακολουθήσει τις ανάγκες των πολιτών της και να αναγνωρίσει σε όλους ίσα δικαιώματα. Μάλιστα, ανέφερε για ποιο λόγο απαγορεύουν στο σύντροφό του να είναι ο δεύτερος γονιός στο παιδί του.


Διαβάστε περισσότερα

«Για τον κόσμο που δεν συμφωνεί με μένα ή με τις κινήσεις μου δεν με αφορά καθόλου, γιατί δεν συμφωνώ κι εγώ με τις δικές τους κινήσεις. Υπάρχει μια μερίδα κόσμου με την οποία δεν συμφωνώ καθόλου, δεν βγαίνω να το λέω, αυτοί βγαίνουν και το λένε. Δεν έχω κανένα θέμα. Αυτό που περιμένω το 2020, είναι η πολιτεία, η πολιτεία πρέπει να ακολουθεί τις ανάγκες των πολιτών της. Οι ανάγκες των πολιτών είναι συγκεκριμένες και προοδεύουν», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.


Και συνέχισε: «Όταν, λοιπόν, ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί και εγώ αποφασίζω να παντρευτώ έναν άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο απαγορεύουν στο σύντροφό μου να γίνει ο δεύτερος γονιός του. Όταν ένα παιδί μεγαλώσει και δει έναν άλλον άνθρωπο μέσα στην οικογένειά του, τον οποίο θεωρεί οικογένειά του, όταν χάσει τον βιολογικό του πατέρα, θα μείνει μόνο του και δεν θα ακολουθήσει τον δεύτερο γονιό του που έχει συνηθίσει μέσα στο σπίτι».

Για να προσθέσει: «Πιστεύω ότι αυτό είναι μία πράξη που πρέπει να σκεφτεί η πολιτεία, διότι υπάρχει αυτή η ανάγκη. Όταν δεν δίνεις τα ίδια δικαιώματα σε όλους τους πολίτες, όταν πολίτες που φορολογούνται, επιχειρούν, στηρίζεσαι σε αυτούς και δεν τους δίνεις τα ίδια δικαιώματα, αυτό είναι παράλογο. Αυτό είναι το παράλογο, όχι το άλλο».

Επίσης, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πως δεν έχει παντρευτεί με τον σύντροφό του και ότι όλο αυτό είναι ένας αστικός μύθος.

«Δεν θα το ήξερες; Και μυστικός γάμος να ήταν θα στο είχα πει… Είναι ένας αστικός μύθος που βγήκε από το πουθενά. Και αυτό ο καημένος ο άνθρωπος που χρεώνουν ότι έχω παντρευτεί θα λέει “Τι μου ‘τυχε στη ζωή μου;”. Αν μπεις στο Google, δεν αναφέρεται το πρόσωπο… Δεν είμαι παντρεμένος και δεν πρόκειται να παντρευτώ, τώρα κοντά», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: www.newsbeast.gr
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ