Πρόκειται για μικροσκοπικά ποντίκια «χάρβεστ» (τρωκτικά που βρίσκονται σε Ευρώπη και Ασία, συνήθως σε χωράφια παραγωγής σιτηρών και δημητριακών. Γενικότερα, τους αρέσει να πηγαίνουν εκεί όπου γίνονται καλλιέργειες ή υπάρχει πράσινο).

Αυτές οι χαριτωμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Μάιλς Χέρμπερτ (Miles Herbert), έναν Βρετανό φωτογράφο που έχει αφοσιωθεί στη φωτογράφηση άγριων, μικρών, ζώων, όπως σαύρες, βάτραχοι και αρπακτικά πουλιά.

Ο Herbert «τρέχει» την ιστοσελίδα Captivelight, μέσα από την οποία διοργανώνει σεμινάρια φωτογραφίας για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να απαθανατίσουν αυτά τα ζώα, αφού διαθέτει ένα κλειστό στούντιο, στο Μπόρνμουθ, για αυτόν τον σκοπό.

«Αυτά τα ποντίκια φωτογραφήθηκαν στο κλειστό στούντιο, που έχουμε δημιουργήσει ώστε να μην είμαστε είμαστε εξαρτώμενοι από τις καιρικές συνθήκες», είπε ο Miles.

Και συμπλήρωσε λέγοντας πως όλα τα ζώα που φωτογραφίζουν, εκεί, είναι εκτρεφόμενα σε αιχμαλωσία, και κατόπιν απελευθερώνονται στη φύση.

Τα ποντίκια, αυτής της ράτσας, λατρεύουν να τρώνε τους στήμονες και να ρουφάνε το νέκταρ των λουλουδιών. Έτσι, προσφέρουν την ευκαιρία στους φωτογράφους για εκπληπτικά πλάνα.

Δείτε τις παρακάτω υπέροχες φωτογραφίες:
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση