Μετά από την εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες να δεσμευθεί το σύνολο της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα σε Ελλάδα και εξωτερικό, ένας εκ των γιων του, ο Φρέντυ Τράγκας ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου του ότι αποποιείται την κληρονομιά του πατέρα του.

«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος-Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος» αναφέρεται σε ανακοίνωση του δικηγόρου του.

Διαβάστε περισσότερα

«Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)» καταλήγει η ανακοίνωση.Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με 60σελιδο πόρισμα της ανεξάρτητης Αρχής, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του εκλιπόντος δημοσιογράφου, μεγαλοεκδότη και ιδρυτή του πολιτικού κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που, σύμφωνα με εκτιμήσεις, αποτιμώνται πάνω από 100 εκατ. ευρώ, «παγώνει», κάτι που, πρακτικά, σημαίνει πως, στην περίπτωση όπου η σύζυγος ή/και τα παιδιά του προβούν σε αποδοχή κληρονομιάς, θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για… ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Παρασκήνιο – Έξαλλη η Μαρία Καρρά μετά την απόφαση για δέσμευση της περιουσίας του Τράγκα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Αλιόνα που έγινε viral με τα… cheetos

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κοστίζει όσο μία μεζονέτα: Σούσουρο με το πανάκριβο δώρο που πήρε η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη