Φρικτό – Μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε αχυρώνα

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας μητέρας τριών παιδιών.

Η 32χρονη εντοπίστηκε τελικά θαμμένη σε απομακρυσμένη περιοχή και έφερε τραύματα που μαρτυρούν ότι δολοφονήθηκε άγρια.

Μια αγνοούμενη μητέρα τριών παιδιών από το Όρεγκον βρέθηκε νεκρή έξω από έναν αχυρώνα στη γειτονική πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Τραγικό τέλος για την 32χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί-Βρέθηκε άγρια δολοφονημένηΟ άνθρωπος που τη δολοφόνησε ένας τη μετέφερε και την άφησε εκεί.

Διαβάστε περισσότερα

Η άτυχη γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο κεφάλι και τον λαιμό της και ο θάνατός της χαρακτηρίζεται επισήμως ανθρωποκτονία.Τραγικό τέλος για την 32χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί-Βρέθηκε άγρια δολοφονημένη«Πέθανε στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ήταν ατρόμητη. Πιστεύω ότι πάλεψε για να επιζήσει», δήλωσε η αδελφή της.

Τραγικό τέλος για την 32χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί-Βρέθηκε άγρια δολοφονημένηΗ αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Τραγικό τέλος για την 32χρονη μητέρα τριών παιδιών που είχε εξαφανιστεί-Βρέθηκε άγρια δολοφονημένηΗ 32χρονη άφησε πίσω της μια επτάχρονη κόρη και δύο έφηβους γιους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...