Γάμος «βόμβα» μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz αφού Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!

Η ιστορία αγάπης βγαλμένη σαν από κινηματογραφική ταινία, θυμίζει εκείνη της Έλενας Ράπτη και εκτυλίχθηκε μεταξύ του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάση Μεγαλομύστακα και της σωματοφύλακάς του.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας ακολούθησε πιστά το παράδειγμα της Ελενας Ράπτη και όπως και η βουλευτής της ΝΔ που παντρεύτηκε τον σωματοφύλακά της, έτσι και εκείνος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την γυναίκα που είχε επιφορτιστεί την προστασία του.«Τη γνώρισα εδώ, στην Αθήνα, αμέσως μετά τις εκλογές. Εχουμε δύο χρόνια σχέση. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πέντε χρόνια μικρότερή μου. Είναι πανέμορφη ξανθιά, με καστανά μάτια.


Έχει μια αύρα εξαιρετική και ένα χαμόγελο που σου χαρίζει ζωή. Το αισθάνθηκα αμέσως ότι είναι ο άνθρωπός μου. Ενιωσα ένα αίσθημα ευτυχίας», έλεγε ο κ. Μεγαλομύστακας πριν λίγο καιρό στην Espresso.

Γάμος βόμβα! Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αναστάσης Μεγαλομύστακας γνώρισε την αστυνομικό της βουλής Έλενα, πριν τρία χρόνια. Και μόλις πριν λίγες ημέρες παντρεύτηκαν, στον Άγιο Δημήτριο στο Μετόχι Σερρών.

Γάμος βόμβα! Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!

Οι δυο τους, αφού επισφράγησαν τον έρωτά τους ενώπιον θεού και ανθρώπων, αποχώρησαν από την εκκλησία πάνω σε μια άμαξα με άλογα.

Γάμος βόμβα! Έλληνας πολιτικός παντρεύτηκε την σωματοφύλακά του!

Στο γάμο, από το πρώην κόμμα του, βρέθηκε μόνο ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης και καλός φίλος του ζευγαριού ο Γιάννης Σαρίδης.

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ