Η Ζανκτ Πάουλι έκανε πράξη το αίτημα των οπαδών της αλλά και των μελών του συλλόγου και ανακοίνωσε πως ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της Τσενκ Σαχίν, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα μετά την ανάρτησή του στα social media που στήριξε την επίθεση της Τουρκίας στη Συρία.

Ultra Sankt Pauli have called for FC St. Pauli to sack Turkish attacker Cenk Sahin after he’s shown support of Turkey’s attack on the Kurdish territories in northern Syria.

“We ask all #FCSP fans to show the Kurds that they’re not alone! Sahin, piss off!” their statement reads. pic.twitter.com/LSQEejp0jA

— Felix Tamsut (@ftamsut) 11 Οκτωβρίου 2019

Στην ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου αναφέρεται ότι ο παίκτης δεν σεβάστηκε τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου, ο οποίος είναι αντίθετος σε κάθε φιλοπολεμική ενέργεια ή πράξη υποστήριξης τέτοιων δράσεων.


Ο Τούρκος ποδοσφαιριστής της ομάδας είχε δημοσιεύσει ανάρτηση όπου προσευχόταν για τους Τούρκους στρατιώτες που εισέβαλαν στη Συρία και για αίσια έκβαση της στρατιωτικής επιχείρησης.

Cenk #Sahin released with immediate effect.

Details ????????#fcsp https://t.co/EW6KFzYfoA

— FC St. Pauli English (@fcstpauli_EN) 14 Οκτωβρίου 2019

Η Ζανκτ Πάουλι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως οι θέσεις που εξέφρασε ο Σαχίν είναι αντίθετες με αυτά που πρεσβεύει ο σύλλογος και το κείμενο καταλήγει με τη φράση: «Ποτέ ξανά πόλεμος».

Η πρώην ομάδα του Σαχίν, η τουρκική Μπασάκσεχιρ, είχε αντίθετη άποψη με τον σύλλογο από το Αμβούργο και μέσω tweet παρακάλεσε τον παίκτη να γυρίσει στην Τουρκία.

???????? #ComeBackHome #EnverCenkŞahin pic.twitter.com/BAIqlX1DK5

— İstanbul Başakşehir (@ibfk2014) 14 Οκτωβρίου 2019

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση