Αυτό που κάνεις με τις γόβες σου δεν μου αρέσει! Μην το ξανακάνεις! Tο παντελόνι πολύ ανοίγει μέχρι πάνω, βάζε κανένα μαξιλάρι»!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ανταλλάξουν τις πρώτες τους κουβέντες στο Power of Love ο Γιάννης Κοπιδάκης και η Αργυρώ Τσιοράνου και ήρθαν οι πρώτες παρατηρήσεις περί… σεμνής εμφάνισης. Ο παίκτης άφησε την κοπέλα με το στόμα ανοιχτό με αυτά που της είπε όταν κάθισε δίπλα της.

Διαβάστε περισσότερα


«Αυτό που κάνεις με τις γόβες σου δεν μου αρέσει! Σε είδα προηγουμένως στην τηλεόραση, είχες βγάλει το ένα σου παπούτσι λίγο και φαινόταν πολύ άσχημο. Μην το ξανακάνεις! Θα σου λέω τη γνώμη μου, επειδή θέλω να μιλάω ευθέως. Κι αυτό το παντελόνι πολύ ανοίγει μέχρι πάνω, βάζε κανένα μαξιλάρι!», είπε ο Γιάννης Κοπιδάκης.

Power of Love 2: Η ημίγυμνη χορεύτρια των σκυλάδικων και η κουμπάρα του Παντελίδη! – Το who is who των δυο εντυπωσιακών παικτριών! (βίντεο)

Η Αργυρώ Τσιοράνου …διακριτικά ενοχλημένη ξεκαθάρισε πως: «Είναι ένα υπέροχο παντελόνι και μου αρέσει πολύ το στυλ του».Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ