Γονείς τύλιξαν το παιδί τους με μεμβράνη για παιχνίδι – Τους το πήρε η πρόνοια

Γονείς είχαν τυλίξει το παιδί τους με μεμβράνη, ακινητοποιώντας το εντελώς – Το βίντεο στο Tik Tok προκάλεσε οργή σε πολλούς χρήστες και oδήγησε την πρόνοια στο σπίτι του ζευγαριού, προκειμένου να τους πάρει το παιδί

Νεαρό ζευγάρι δημοσίευσε στο TikTok βίντεο με το δίχρονο παιδί τους να το έχουν τυλίξει από το λαιμό μέχρι τα γόνατα με μεμβράνη, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του TikTοk που επέκριναν τους γονείς ενώ άμεση ήταν και η επέμβαση των αρμόδιων κοινωνικών υπηρεσιών.

Η απολογία της μητέρας

Διαβάστε περισσότερα

«(Τον γιος μας) Μας τον πήραν μέχρι να μπορέσει η Πρόνοια να αξιολογήσει το σπίτι μας, επειδή δημοσίευσα ένα βίντεο με τον σύζυγό μου και τον γιο μου να παίζουν».

Έτσι ξεκινάει το πιο πρόσφατο βίντεο της η influencer Savannah Glembin, προσπαθώντας να αποκρούσει τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε τις τελευταίες 48 ώρες.

Συνεχίζει, «(Αυτός) γελούσε και χαμογελούσε και ήταν απλώς ένα αστείο πράγμα».Αλλά το ανησυχητικό βίντεο για το οποίο μιλά η μαμά έχει προσελκύσει την ανησυχία εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Κλείδωσε» τον λογαριασμό

Η Savannah Glembin έχει «κλειδώσει» τον λογαριασμό της μετά τα επικριτικά σχόλια, ωστόσο μία χρήστης κατάφερε να διατηρήσει μέρος του επίμαχου βίντεο που δείχνει το μωρό ασφυκτικά τυλιγμένο με μεμβράνη μαγειρέματος.

Το αγόρι, που ονομάζεται Gunner, είναι τυλιγμένο σφιχτά από το λαιμό και κάτω σε μεμβράνη.

Είναι εντελώς ακινητοποιημένο με τα χέρια δεμένα στα πλευρά, και στο βίντεο φαίνεται να κλαίει ενώ δείχνει τρομοκρατημένο.

Ο πατέρας φορά στρατιωτική στολή, χαμογελά και τον κουνάει.

«Αν έχεις ένα γκρινιάρικο νήπιο όλη μέρα, αυτός είναι ο μόνος τρόπος» ακούγεται να λέει η μητέρα του παιδιού.

Το επόμενο πλάνο δείχνει να βάζει μπρούμυτα στο κρεβάτι το παιδί. Ο πατέρας ακούγεται να λέει αστειευόμενος «είναι σκουλήκι».

Το παιδί ανήμπορο να κουνηθεί ακούγεται σαν να ασφυκτιά.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...