Γυναίκα παραλίγο να πεθάνει απο το «φιλί του θανάτου»

Μια γυναίκα παραλίγο να πεθάνει, ύστερα από ένα ραντεβού που βγήκε με έναν άγνωστο άντρα, αφού βίωσε το «φιλί του θανάτου» που εμφανίζεται στο 5% των ανθρώπων, με αποτέλεσμα να της δημιουργήσει σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

Σύμφωνα με την nypost, η 27χρονη Janelle Gonzalez σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 827.000 προβολές, εξιστορεί την ιστορία της, με αρκετούς χρήστες να μένουν άναυδοι και με άλλους να μοιράζονται παρόμοια περιστατικά.Διαβάστε περισσότεραΗ TikToker λοιπόν, ανέφερε ότι βγήκε ένα βράδυ ραντεβού με έναν άνδρα με τον οποίο φιλήθηκαν και όταν ξύπνησε την επόμενη μέρα, ένιωθε υπερβολικά άσχημα. Συγκεκριμένα, τα χείλη της είχαν πρηστεί, ενώ ένιωθε πως δεν μπορούσε να πάρει ανάσα.Ταραγμένη, προσπαθούσε να σκεφτεί τι είχε πάθει, καθώς τα σημάδια θύμιζαν την αντίδραση που έχει στα οστρακοειδή, στα οποία είναι αλλεργική. Παρόλα αυτά, δεν είχε φάει, ούτε και κάποιο άλλο θαλασσινό, οπότε αποκλείοντας σιγά σιγά διάφορα σενάρια, αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον άντρα που είχε βγει.

Τότε, εκείνος της είπε ότι λίγο πριν βγουν, είχε φάει θαλασσινά και για την ακρίβεια τηγανητό ρύζι με γαρίδες. Έτσι, κατάλαβε τον λόγο που ήταν τόσο χάλια σε βαθμό που κόντεψε να πεθάνει, με την ίδια να σημειώνει χιουμοριστικά «δεν είναι πια ασφαλές να βγαίνεις με άντρες. Πρέπει να προσέχεις την πλάτη σου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...