Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «ΦλΕΡΤ» βρέθηκε η Βίκυ Βολιώτη και μίλησε για όλα στη Νάντια Κοντογεώργη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Βίκυ Βολιώτη στην επιλογή της να ακολουθήσει τη vegan διατροφή αλλά και στο πώς την άλλαξε η μητρότητα.

«Oι φίλοι μου είναι η οικογένειά μου» είπε εξηγώντας ότι οι στενότεροί της φίλοι είναι ηθοποιοί που έχει γνωρίσει από τη δραματική σχολή, όπως η Σμαράγδα Καρύδη.

«Το να έχεις παιδί δεν σε αλλάζει ως προς τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής σου. Είναι σαν να πηγαίνουν παράλληλα. Δεν παύεις ποτέ ούτε να θες αυτά που ήθελες ούτε να σε ενοχλούν αυτά που σε ενοχλούσαν. Ήμουν πάντα ένας υπομονετικός. Αυτό που σίγουρα σου προσφέρει η σχέση με το παιδί είναι μια τρομακτική έκρηξη αγάπης που συμβαίνει μέσα σου. Εγώ μερικές φορές τρομάζω από αυτό που αισθάνομαι. Αισθάνομαι ότι είμαι ο εαυτός μου 100%» εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την 6χρονη κόρη της, Άννα.


Αναφερόμενο στην επιλογή της να γίνει vegan είμαι: «Είμαι vegetarian, πάω προς το vegan. Έχει ξεκινήσει πάνω από 20 χρόνια αυτή η διεργασία. Κάποια στιγμή το προσπάθησα, δεν το έκανα σωστά, το πήρα πίσω. Ήμουν πολύ νέα, το έκανα πολύ άτσαλα και δεν τα κατάφερα. Το έκανα για λόγους φιλοζωίας. Δεν θέλω πια να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία. Εάν ζούσαμε σε έναν κόσμο που δεν γινόταν αλόγιστη χρήση κρέατος όπως παλιά μπορεί να μην οδηγούμουν σε αυτήν την απόφαση. Αυτή η υπερκατανάλωση, αυτή η τρέλα με την εκτροφή των ζώων δεν με ενδιαφέρει πια να συμμετέχω. Αισθάνομαι πολύ πιο υγιής».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση