Το Red Tag Project είναι μια επαναστατική πλατφόρμα σχεδιασμένη να φιλοξενεί σχεδιαστές με στόχο τη δημιουργία συλλογών CAPSULE που θα διανέμονται αποκλειστικά από επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Το Red Tag Project ξεκίνησε πριν λίγους μήνες με μια πρώτη έκδοση του Hood By Air Shayne Oliver.

dies2

«Αυτή η συλλογή βασίζεται σε μότο της Diesel και ιδιαίτερα το Go With The Flaw. Θεώρησα ότι αυτό ήταν πολύ δυνατό και αναγνωρίσιμο», λέει ο Martens «πρέπει να χειριστείτε κάθε κομμάτι με τον δικό σας τρόπο, για να το φορέσετε».

Τα κομμάτια έχουν ιδιαιτερότητες: η μέση ενός τζάκετ που είναι επτά μεγέθη μικρότερη κι έτσι πρέπει να ανοίξετε τις πλευρές για να χωρέσετε στο ρούχο. Κατά κάποιο τρόπο, η συλλογή είναι στην πραγματικότητα τόσο άνευ μεγέθους όσο και άνευ φύλου.

dies6

Η συλλογή συμπεριλαμβάνει μαλακά παντελόνια, blazers και ογκώδη σακάκια και παίζει «παιχνίδι» με το τζιν. Ο Martens έχει γίνει γνωστός για την επίσημη αισθητική του στο Y / Project και έχει εφαρμόσει το όραμά του στη Diesel που είναι πρωτοπόρος του denim.


«Ο Glenn προέρχεται από τη Βελγική σχολή, αλλά έχει μια σουρεαλιστική αίσθηση που μοιάζει με αυτήν του οίκου Margiela. Είναι νέος και ξέρει να προσελκύει τον ενημερωμένο καταναλωτή, ενώ παράλληλα μπορεί να πειραματιστεί με το denim», λέει ο Renzo Rosso, ιδρυτής της Diesel.

dies5

Η παρουσίαση έγινε σε μια πασαρέλα με κλιμακωτές πλατφόρμες στο Fabbrica del Vapore του Μιλάνου και περιελάμβανε τέσσερα μοντέλα ανά επίπεδο, σε έξι αύξουσες σειρές. Κάθε ομάδα μοντέλων φορούσε το ίδιο outfit, με κάθε εμφάνιση να είναι προσαρμοσμένη με διαφορετικό τρόπο επάνω του.

dies3

Το lookbook φωτογραφήθηκε από τον καλλιτέχνη Hans Eijkelboom, που είναι γνωστός από το βιβλίο του «Οι άνθρωποι του εικοστού πρώτου αιώνα». Ο Eijkelboom συνδέει ποικίλες ομάδες ανθρώπων μέσω ενός βασικού στοιχείου, την ευελιξία του ενδύματος.

dies4

Κάθε συλλογή στο πλαίσιο του Red Tag Project θα διανεμηθεί από την Tomorrow London Ltd.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση