Ο Νίκος Καρέλης έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, δεν είναι μια περίπτωση άμεσης προτεραιότητας, με την ομάδα του στο Βέλγιο, την Γκενκ, να είναι θετική ως προς την παραχώρησή του.

Ο Ελληνας επιθετικός βρίσκεται στις μεταγραφικές επιλογές για τη θέση του επιθετικού, το όνομά του έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, αλλά βρίσκεται πίσω από Πούκι και Κόντε, με την Γκενκ να εμφανίζεται θετική ως προς την παραχώρησή του.


Ο Καρέλης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο Βέλγιο η διοίκηση της Γκενκ, που τον Ιανουάριο του 2016 κατέβαλλε 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσει, είναι πρόθυμη να συζητήσει το ενδεχόμενο παραχώρησης, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Het Belang van Limburg».

Η ομάδα του Βελγίου δεν έχει λάβει επίσημη προσφορά από τον ΠΑΟΚ», κανείς δεν γνωρίζει αν αυτό συμβεί, με τον Ελληνα επιθετικό να προέρχεται από μια δύσκολη χρονιά (22 συμ., 4 γκολ, 4 ασίστ), καθώς διαγνώσθηκε με πνευμονική εμβολή, ενώ πριν από αυτήν είχε μείνει δέκα μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς υπέστη ρήξη στο πρόσθιο χιαστό.

Πηγή: gazzetta.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση