Ο Γιώργος Πατούλης αναλαμβάνει τα ηνία της Περιφέρειας Αττικής την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Οραματίζεται να καταστήσει την Αττική παγκόσμιο brand name στον τομέα της Υγείας -της πρόληψης, της Ολιστικής Ιατρικής και του ιατρικού τουρισμού. Θεωρεί την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπό του μεγάλη ευθύνη και δηλώνει πως θα κάνει ό,τι μπορεί, για να είναι θετική η ετυμηγορία του κόσμου την 30η Δεκεμβρίου 2023, οπότε θα ολοκληρωθεί η θητεία του.

Χαρακτηρίζει ανούσιο και ξεπερασμένο τον διαχωρισμό «δεξιός – αριστερός» και διευκρινίζει ότι για τον ίδιο το μόνο που μετρά είναι η ευαισθησία, η αξιοσύνη και η εργατικότητα του κάθε ανθρώπου. Αυτές οι αξίες, όπως λέει, είναι τα μοναδικά εφόδια που είχαν ο ίδιος και ο αδελφός του στη δύσκολη πορεία που διέγραψαν από τα παιδικά τους χρόνια μέχρι την ωριμότητά τους.


Πρωταρχική του μέριμνα, εάν από τις βουλευτικές εκλογές προκύψει κυβέρνηση ΝΔ, είναι η μετάβαση της Αυτοδιοίκησης σε μια «μετα-Κλεισθένη» εποχή και οι θεσμικές παρεμβάσεις που θα καταστήσουν πραγματικότητα την αποκέντρωση του κράτους και την ενδυνάμωση της Αυτοδιοίκησης. Ήδη, σημειώνει ο Γιώργος Πατούλης, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πραγματοποιήσει συνάντηση με τους 13 Περιφερειάρχες της χώρας και έχει δεσμευθεί ότι -εφόσον γίνει πρωθυπουργός- η συνάντηση αυτή θα είναι μηνιαία.[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ