Η 27χρονη που μαχαιρώθηκε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας σπάει – «Δεν είχα σχέση με τον άντρα της»

Τη δική της απολογία θα κληθεί να καταθέσει η 25χρονη που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαχαίρωσε με σουγιά μία 27χρονη, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

  • Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όχι για να την σκοτώσει αλλά για να την φοβίσει, επειδή το θύμα απειλούσε ότι θα της πάρει τον άνδρα και τα παιδιά. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, η ίδια είναι μετανιωμένη και υποστηρίζει πως όλα έγιναν πάνω στον θυμό της, για να μην χάσει την οικογένειά της.

Το θύμα της επίθεσης που βλέπετε στις επόμενες φωτογραφίες, αρνήθηκε πως είχε σχέση με τον άνδρα της κατηγορούμενης.  • Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...