Με μηνύσεις και αγωγές προειδοποιεί ο Αλέξης Κούγιας εις βάρος παρουσιαστών και συμμετεχόντων στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ζήνας Κουτσελίνη σχετικά με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσω της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τετάρτης 21/9, θέλησε να απαντήσει στον γνωστό ποινικολόγο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα συνεχίσει την δημοσιογραφική έρευνα καθώς η υπόθεση αυτή έχει ταράξει και απασχολήσει τον κόσμο.

Τατιάνα Στεφανίδου – Η απάντηση στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Πισπιρίγκου – Τι είπε;

Διαβάστε περισσότερα

«Ο κύριος Κούγιας έστειλε ανακοίνωση στην ουσία απειλώντας μας με ένδικα μέσα για την συνέχιση της αναπαραγωγής της υπόθεσης. Το γεγονός ότι συνεχίζουμε την δημοσιογραφική έρευνα, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε το έργο της υπεράσπισης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τη θέση της κατηγορούμενης, δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε και τον ίδιο τον κύριο Κούγια, ο οποίος έχει μια τεράστια πορεία στην δικηγορία, είναι πάντα πολύ μαχητικός με πολλές δίκες στα δικαστήρια, απόλυτος σεβασμός», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.Στη συνέχεια η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει και η δημοσιογραφική έρευνα, κι όταν υπάρχουν πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ – μιλάμε πάντα για πληροφορίες- γιατί πρόσβαση στην δικογραφία δεν έχουμε, τα στοιχεία όμως του ρεπορτάζ θα τα δημοσιοποιήσουμε. Είναι μία υπόθεση η οποία ενδιαφέρει πάρα πολύ τον κόσμο, μια υπόθεση που μας έχει συνταράξει, με μια γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία της παιδιά… θα συνεχίσουμε την δημοσιογραφική έρευνα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κληρονομιά 2 δις, ακίνητα, media: Έτσι μοιράστηκε η περιουσία του Μίνωα Κυριακού- Τι πήραν τα 3 παιδιά & η Μαρί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αίμα, σπέρμα και… πολύ χρήμα – Οι υποθέσεις που συντάραξαν το πανελλήνιο και θα απασχολήσουν τα δικαστήρια