Η απάντηση της Super Κικής σε κάποιον που ρώτησε αν γέννησε η Ιωάννα Τούνη: «Αι στο δι@ολο μ@@@κα, κατίνα»

Από την ώρα που πήγε στο μαιευτήριο η Ιωάννα Τούνη και μέχρι σήμερα το πρωί που ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ότι γέννησε, τόσο η κολλητή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη, όσο και η Super Κική αντέδρασαν στην ανυπομονησία του κόσμου να μάθει αν έχει φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Γεια σας, θέλω να κάνω μια θερμή παράκληση. Σταματήστε να καλείτε ανελλιπώς, αφήστε τη γυναίκα να γεννήσει και ό,τι είναι θα βγει να το πει η ίδια μόνη της. Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτή η ανθρωποφαγία. Να πούμε να πάνε όλα καλά» λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενώ έγραψε παράλληλα: «Είναι αδιανόητο από τα ξημερώματα αυτό που συμβαίνει στο κινητό μου».Διαβάστε περισσότερα


Super Κική από την πλευρά της, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας ένα από τα μηνύματα που έχει δεχθεί για την Ιωάννα Τούνη και το αν έχει γεννήσει. Εκνευρισμένη λοιπόν, ακούγεται να λέει στον συγκεκριμένο άνθρωπο: «Ρε φίλε χίλια συγγνώμη δεν σε πήραμε ένα τηλέφωνο να έρθει να δεις το μωρό. Αι στο δι@ολο μ@@@κα, κατίνα»

newsbreak.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...