Η χειρότερη αγγελία για σπίτι στην Αθήνα που ανέβηκε στο διαδίκτυο – Πόσα ζητάνε

Σοκάρουν οι εικόνες από την παρακάτω αγγελία ενοικιαζόμενου σπιτιού στην Αθήνα, που εύκολα κατατάσσεται ανάμεσα στις χειρότερες.

Η συζήτηση γύρω από τα ενοίκια στην Αθήνα καλά κρατεί. Το να βρει κανείς σήμερα ένα αξιοπρεπές διαμέρισμα άλλωστε σε ικανοποιητική τιμή μοιάζει από δύσκολο έως ακατόρθωτο. Έτσι, όλο και περισσότεροι αναγκάζονται να συμβιβαστούν μια λιγότερο καλή λύση, για όσο χρόνο χρειαστεί, μέχρι να βρουν κάτι που να τους αρέσει περισσότερο.

Προκειμένου να ανταποκριθεί σε αυτή την ανάγκη των ανθρώπων να συζητήσουν για τις χειρότερες αγγελίες που πέτυχαν online, λοιπόν, δημιουργήθηκε ο Ξεσπιτόγατος. Ένα γκρουπ στο Facebook όπου καθημερινά οι χρήστες ανεβάζουν ό,τι περίεργο βλέπουν γύρω από τα διαμερίσματα που νοικιάζονται στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.Διαβάστε περισσότερα

Ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις του συγκεκριμένου γκρουπ πετύχαμε και κάτι πρωτοφανές. Μια αγγελία με την ίσως χειρότερη φωτογραφία μπάνιου που έχει ανέβει ποτέ online.

ΑθήναΑν και το σπίτι δινόταν σε καλή τιμή (300 ευρώ) και βρισκόταν κοντά σε στάση μετρό, όταν κάποιος πάταγε πάνω στις φωτογραφίες και πήγαινε σε αυτή του μπάνιου, έβλεπε τουλάχιστον δύο νεκρές κατσαρίδες να βρίσκονται στο πάτωμα.

Αυτή τη φωτογραφία κάποιος επέλεξε να την ανεβάσει στο Facebook σε μια προσπάθεια να νοικιάσει το συγκεκριμένο σπίτι. Τι λέτε; Θα το καταφέρει;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...