Στις 9 Μαΐου του 1908 ένα άγριο έγκλημα είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. Η Μαρία Παπαδάκη τεμάχισε το νόθο παιδί της κόρης της και το έβρασε στο τσουκάλι.

Η δολοφόνος Μαρία Παπαδάκη ήταν χήρα και είχε γεννηθεί στα Χανιά της Κρήτης. Έμενε μαζί με την κόρη της Αφροδίτη, σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στον Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα

Όταν η κόρη της έμεινε έγκυος ενώ ήταν ανύπαντρη αποφάσισαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη, για να αποφύγουν την κατακραυγή. Τελικά η κοπέλα γέννησε στο μαγειρειό με τη βοήθεια της μητέρας της, η οποία αφότου έφερε στον κόσμο το μωρό το σκότωσε. Όταν η κόρη της πήγε στο δωμάτιο για να ξαπλώσει, η μητέρα το αποκεφάλισε, του έκοψε τα πόδια και το τεμάχισε. Στη συνέχεια το έβαλε σε ένα τσουκάλι με βραστό νερό προκειμένου να το εξαφανίσει.

Η χήρα που αποκεφάλισε, τεμάχισε και έβρασε το εγγόνι τηςστον ΠειραιάQ Το άγριο έγκλημα που συντάραξε την Ελλάδα το 1908!


Τελικά η κοπέλα γέννησε στο μαγειρειό με τη βοήθεια της μητέρας της, η οποία αφότου έφερε στον κόσμο το μωρό το σκότωσε. Όταν η κόρη της πήγε στο δωμάτιο για να ξαπλώσει, η μητέρα το αποκεφάλισε, του έκοψε τα πόδια και το τεμάχισε.

Στη συνέχεια το έβαλε σε ένα τσουκάλι με βραστό νερό προκειμένου να το εξαφανίσει. Ωστόσο, όταν η κόρη πήγε στο δωμάτιο άφησε ίχνη αίματος, τα οποία είδαν οι γειτόνισσες, οι οποίες μπήκαν μέσα στο δωμάτιο και κατάλαβαν ότι είχε γεννήσει. Οι γυναίκες της γειτονιάς συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι τους και άρχισαν να φωνάζουν στις γυναίκες.

Η χήρα που αποκεφάλισε, τεμάχισε και έβρασε το εγγόνι της: Το άγριο έγκλημα που συντάραξε την Ελλάδα το 1908!

Λίγο αργότερα ο ενωμοτάρχης μπήκε στο σπίτι και το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε. Η αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα και μετέφεραν τη λεχώνα στο Τζάνειο. Η κόρη υποστήριξε ότι το παιδί ήταν ενός δικηγόρου από τα Χανιά με τον οποίο διατηρούσε σχέση και ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι η μητέρα της θα το σκότωνε.

Η μητέρα υποστήριξε ότι το αποκεφάλισε για να μην ακούσουν οι γειτόνισσες το κλάμα του, και είπε ότι πίστευε ότι ήταν νεκρό. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

mixanitouxronou.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ