Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για την παρουσία αθλήτριας στον βασανισμό γάτας

«Η εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε σε περιστατικό βασανισμού ζώων δεν προκύπτει, σύμφωνα με τοποθέτησή της ίδιας»

Η περίπτωση του βασανισμού της γάτας στην Αιδηψό, που προκάλεσε σάλο σε όλη τη χώρα, απασχόλησε και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, που πήρε επίσημα θέση.Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Φέρνει νέο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιώργος Αυτιάς: «Φιλότιμοι άνθρωποι όσοι δεν τρώνε φαγητό 2 εβδομάδες για να πληρώσουν το ρεύμα»

Και αυτό γιατί πληροφορίες ανέφεραν ότι μία αθλήτρια του Καράτε ήταν παρούσα στο περιστατικό μαζί με τον δράστη. Έτσι η ΕΛΟΚ έσπευσε να καταδικάσει το περιστατικό εκδίδοντας ανακοίνωση και ξεκαθαρίζοντας ότι η εμπλοκή αθλήτριας δεν προκύπτει.Διαβάστε ακόμη: Σε… χρόνο-ρεκόρ συνελήφθη ο νεαρός που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό – Διαδικτυακοί «πανηγυρισμοί» Θεοδωρικάκου!

Η ανακοίνωση της ΕΛΟΚ αναφέρει:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε αποτρόπαια πράξη, πόσω μάλλον μια πράξη ποινικά κολάσιμη, όπως ο βασανισμός ζώων. Ενώνουμε τη φωνή μας με όσους ζητούν την παραδειγματική τιμωρία ανθρώπων που συμπεριφέρονται άθλια σε ανυπεράσπιστα ζώα.

Από εκεί και πέρα, η εμπλοκή αθλήτριας της Εθνικής Ομάδας Καράτε σε περιστατικό βασανισμού ζώων δεν προκύπτει, σύμφωνα με τοποθέτησή της ίδιας. Η υπόθεση έχει ήδη απασχολήσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Είναι αυτονόητο ότι η ΕΛΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις και είναι έτοιμη να δράσει αποφασιστικά και με τη δέουσα αυστηρότητα, εφόσον προκύψει ο,τιδήποτε επιβαρυντικό για την αθλήτρια από την ελληνική δικαιοσύνη».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...