Η Μαντόνα ανέβασε Ελληνική φωτογραφία απο τον σεισμό στην Τουρκία

Την ψηφιακή εικόνα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες μετά τον σεισμό στην Τουρκία, με τον άνδρα της ΕΜΑΚ να αγκαλιάζει διασώζοντας ένα παιδάκι, ανέβασε στο instagram η Μαντόνα

Όπως τονίζει στο μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία, μαζί με άλλες που αποτυπώνουν την τραγωδία μετά τους καταστροφικούς σεισμούς σε Συρία και Τουρκία, «όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και τη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό».

Διαβάστε περισσότεραΣημειώνεται ότι η Μαντόνα έχει σχεδόν 19 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Η ιστορία της εικόνας

Το δικό του μήνυμα συμπαράστασης με μία digital art εικόνα θέλησε να στείλει ο υποστράτηγος ε.α. του Πυροσβεστικού Σώματος Παναγιώτης Κοτρίδης, τέως Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου στους συναδέλφους του, οι οποίοι δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να σώσουν όσο περισσότερες ζωές γίνεται στις περιοχές της Τουρκίας που χτυπήθηκαν από τους φονικούς σεισμούς.

Η εικόνα που αντικατοπτρίζει πλήρως την προσφορά των ανδρών της ΕΜΑΚ στις πληγείσες περιοχές έχει γίνει viral, κάνοντας τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου τόσο σε ελληνικά όσο και τουρκικά κοινωνικά δίκτυα.

H εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει έναν Έλληνα πυροσβέστη να κρατά με στοργή ένα μικρό παιδί, λίγο μετά τον απεγκλωβισμό του από τα ερείπια.

Όπως αναφέρει ο δημιουργός, πρόκειται για σύνθεση και όχι πραγματική φωτογραφία η οποία είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας προγραμμάτων Photoshop και Midjourney (πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης) που χειρίζεται άριστα ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...