Η προειδοποίηση «χρονοταξιδιώτη» για τις επόμενες μέρες! «Εξωγήινοι θα εμφανιστούν στην γη μέσα στον μήνα»

«Ταξιδιώτης του χρόνου» ισχυρίζεται ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα έρθει σε επαφή με UFO και το Διαδίκτυο παίρνει φωτιά

Με νέο του βίντεο στο λογαριασμό @timetraveller3000 του TikTok ισχυρίζεται ότι ο Νοέμβριος θα είναι ο μήνας που «το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα έρθει σε επαφή με UFO και μάλιστα στον ωκεανό».

Ο εν λόγω λογαριασμός έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές σε όλα τα βίντεό του που περιγράφουν λεπτομερώς τις λεγόμενες ημερομηνίες-κλειδιά που πρέπει να προσέξετε.


Τη ξεχωριστή του θεωρία ακολουθεί μια σειρά από ακόμη περισσότερους ισχυρισμούς όπως ότι «το Κάνσας θα χτυπηθεί από ανεμοστρόβιλο που θα σκοτώσει εκατοντάδες ανθρώπους τον Φεβρουάριο του 2023» και ότι «τον Ιανουάριο ο Ντόναλντ Τραμπ θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία το 2024».

Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε σωρεία σχολίων με ένα άτομο να προτρέπει τον TikToker να του πει τα νούμερα για το power ball.

Το TikTok τους τελευταίους μήνες έχει κατακλυστεί από «ταξιδιώτες του χρόνου» και αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει επαληθευθεί.

Ένας μάντης ισχυρίστηκε ότι προέβλεψε τον θάνατο της βασίλισσας χρησιμοποιώντας τη δύναμη των… σπαραγγιών.

Η Jemima Packington είναι η μοναδική «σπαραγγολόγος» στον κόσμο και λέει ότι βλέπει το μέλλον πετώντας δόρατα στον αέρα και ερμηνεύοντας πώς προσγειώνονται.

enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...