Ισόβια στον 55χρονο που δολοφόνησε την 43χρονη γυναίκα του στη Λάρισα

Μετά από μαραθώνια συνεδρίαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοχρησία, οπλοφορία και οπλοκατοχή ο 55χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη σύζυγό του μέσα στο κατάστημα που διατηρούσε ο αδερφός της στη Σωτηρίτσα της Λάρισας.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είπε πως η σύζυγός του αδιαφορούσε για τον ίδιο και τα παιδιά τους και ότι είχε εξωσυζυγική σχέση: «Ήταν πονηρή και ό,τι ήθελε να κάνει, το έλεγε μέσω των παιδιών. Δεν προσέφερε στο σπίτι. Την ημέρα του εγκλήματος την άκουσα να μαλώνει με την μάνα της για την εξωσυζυγική σχέση της. Τη ρώτησα “τι είναι αυτά που ακούω, δεν ντρέπεσαι” και μου είπε “άι γα…ου και εσύ και τα παιδιά. Πήγα και πήρα το όπλο από το αυτοκίνητο και ξεκίνησα να ηχογραφώ όσα έγιναν. Με θύμωνε ο εγωισμός και ο παραλογισμός της. Εγώ δεν της χάλαγα χατίρι».

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο συζυγοκτόνος είπε ότι η γυναίκα του είχε εραστή στη Σωτηρίτσα και την κάλυπτε ο αδελφός της και ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε σε ερωτικές πράξεις και με άλλα άτομα.Διαβάστε περισσότερα

Το δε έγκλημα απέδωσε στην εύθραυστη ψυχική του υγεία λέγοντας: «Εάν ήμουν καλά, δεν θα την σκότωνα και δεν θα έκανα κακό στην οικογένειά μου. Όταν μάλωνε στην ταβέρνα με την πεθερά μου για τον εραστή της, την άκουσα εγώ και ο γιος μου. Ο γιος μου ήταν στην πίσω αυλή της ταβέρνας και, πιστεύω ότι, άκουγε τα πάντα. Τον λόγο που την σκότωσα δεν τον ξέρω ούτε εγώ. Λυπάμαι για όσα έγιναν και λέω την αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως ήταν αδιάφορη για όλα. Είχα επιδιώξει να βρω το κινητό του εραστή της και δεν μου το έδιναν. Τον έβλεπε τα καλοκαίρια και τις γιορτές. Τα καλοκαίρια μετά το 2018 καθόταν τρεις μήνες στο χωριό. Δεν με ενδιέφερε που είχε σχέση, αλλά η αδιαφορία της για τα παιδιά. Όταν την πυροβόλησα, δεν είχα τον έλεγχο των πράξεών μου. Είχε πέσει σεντόνι, δεν θυμάμαι πολλά πράγματα».

Όπως είπε στην απολογία του, το μόνο που θυμάται μετά το έγκλημα είναι την πεθερά του να φωνάζει «την σκότωσε, την σκότωσε», ενώ κατέθεσε ότι το όπλο το είχε χωρίς άδεια από το 2002. «Θέλω να γίνω καλά, να θεραπευτώ για να προσφέρω στα παιδιά μου και να με συγχωρέσει ο Θεός», κατέληξε.

*πηγή φωτογραφίας: onlarissa.gr

newsbreak.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...


Top