Σύμφωνα με την κατάθεση της γιαγιάς του εφήβου, η 59χρονη Γκέιλ Ντίκινσον φέρεται να είπε στον εγγονό της «έχεις ένα όμορφο πακέτο εκεί κάτω».

«Κατάλαβα ότι αναφερόταν στα απόκρυφά του και αυτό ήταν πάρα πολύ ανάρμοστο» σημείωσε η γυναίκα σύμφωνα με την Daily Record.

Διαβάστε περισσότερα

Το ζευγάρι βρισκόταν στο σαλόνι και η γιαγιά επενέβη για να τους χωρίσει ενώ παρατήρησε ότι ο εγγονός της ήταν ημίγυμνος και ερεθισμένος. Τον έστειλε για ύπνο και πήγε κι εκείνη να ξαπλώσει όταν αργότερα ξύπνησε από ψιθύρους που έρχονταν από το μπαλκόνι. όταν κοίταξε από το κενό στις κουρτίνες είδε την οικογενειακή φίλη να κάνει σ#ξ με τον 14χρονο. «Του έδινε εντολές και εκείνος εκτελούσε σαν να ήταν ρομπότ. Ήταν φριχτό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».


Ωστόσο, διευκρίνισε ότι δεν τους διέκοψε καθώς σοκαρίστηκε απίστευτα από το θέαμα. Όταν έκανε συζήτηση με την 59χρονη εκείνη της είπε ότι μάλλον ονειρευόταν αλλά στη συνέχεια το παραδέχτηκε λέγοντας «είμαι απαίσια, θα πρέπει να με μισείς». Η γιαγιά το είπε στη μητέρα του αγοριού κι εκείνη έδιωξε τη γυναίκα από το διαμέρισμά τους.

Όταν επέστρεψαν στη Βρετανία κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Ο 14χρονος έδωσε βιντεοσκοπημένη κατάθεση λέγοντας ότι είχε πιει κάποια ποτά με τη μητέρα του και την Ντίκινσον. Ομολόγησε ότι ήταν αρκετά μεθυσμένος όταν επέστρεψαν στο διαμέρισμα. Παραδέχτηκε ότι η Γκέιλ του ριχνόταν, άγγιζε τους ώμους και τα πόδια του. Είπε ότι πήγε για ύπνο αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στο δωμάτιο της Ντίκινσον η οποία τον έβγαλε στο μπαλκόνι όπου έκαναν σ#ξ. «Εξεπλάγην που συνέβη αυτό. όταν ξύπνησα αισθανόμουν χάλια. Το μετανιώνω. Δεν θα είχε συμβεί αν ήμουν νηφάλιος».

Η Ντίκινσον αρνείται όλες τις κατηγορίες.

[dailymail]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ