Καφέ της Χαράς – Ελληνική τηλεόραση: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Κολοκοτρωνίτσι. Τόσο μεγάλες, που κανείς δεν περιμένει. Όλοι οι τηλεθεατές μετρούν αντίστροφα για την επανέναρξη του νέου Καφέ της Χαράς. Η μεγάλη επιστροφή θα λάβει χώρα, δεκαπέντε χρόνια έπειτα από το τέλος της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Μία πολύ μεγάλη αλλαγή, θα αφορά τη ζωή του Μανωλάκη από το Κολοκοτρωνίτσι. Ο Μανωλάκης δεν θα βλέπει πλέον ερωτικά τη Βάλια. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως έχει δεχθεί εισβολή. Πρόκειται για την ηθοποιό Μαριαλένα Ροζάκη.


Διαβάστε περισσότερα


Η Μαριαλένα θα υποδυθεί το ρόλο της κοπέλας του Μανωλάκη, η οποία έχει βγάλει από την καρδιά του, τη μικρή Βάλια, η οποία έχει μεγαλώσει. Η Μαριαλένα έχει εισβάλει τηλεοπτικά στη ζωή του Μανωλάκη. Ο πρώην φίλος και συμμαθητής της Βάλιας έχει γοητευτεί σε υπερβολικό βαθμό από τη Μαριαλένα.

Μάλιστα, ο Μανωλάκης φέρεται να έχει ερωτευτεί παράφορα τη Μαριαλένα, αντικαθιστώντας στην καρδιά του, τη Βάλια, με την καινούρια κοπέλα, που γνώρισε. Σχετικά με το γεγονός, το κατά πόσο θα είναι προσωρινός ή σταθερός, ο συγκεκριμένος έρωτας, αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς με βεβαιότητα. Θα φανεί μέσα από τα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ