Κάγκελο η Μενεγάκη! Προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την Ίνα Λαζοπούλου αλλα…

Χαμένη στη μετάφραση η Ελένη Μενεγάκη με την προφορά της Ίνας Λαζοπούλου.

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ίνα Λαζοπούλου. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση, τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγνκ αλλά και τη ζωή της σήμερα στην Αμερική.

Η Ίνα Λαζοπούλου αναφέρθηκε στην αλλαγή σελίδας που έκανε στη ζωή της, μετακομίζοντας στην Αμερική και ασχολούμενη με τη μεγάλη της αγάπη, τα ζώα. «Το πάθος μου από 3 ετών ήταν τα ζώα και τώρα συνειδητοποιώ ότι σε αυτή τη φάση που είμαι κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Έχω σπουδάσει dog walker και pet sitter στην Αμερική. Κάνω πάρα πολλά για τα ζωάκια και τώρα ακόμα που είμαι για λίγο στην Ελλάδα».


«Πες τα μου κανονικά ρε παιδί μου να συνεννοηθούμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει την κουβέντα. Κάπου εκεί η επικοινωνία άρχισε να χάνεται αφού οι πολλές αγγλικές λέξεις που χρησιμοποιούσε η Ίνα Λαζοπούλου «έκαψαν» τον εγκέφαλο της Ελένης Μενεγάκη, με αποτέλεσμα να φωνάξει τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...