«Καλύτερα 2 άντρες με παιδί παρά άντρας με γυναίκα, υπάρχουν αρρώστιες στην κλασική οικογένεια»

Τα διάφορα είδη οικογένειας επεσήμανε ο Ρένος Ρώτας μιλώντας στην εκπομπή “Γεια Σου” με αφορμή τη σειρά που πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός μίλησε για την κωμωδία που πρωταγωνιστεί, με τίτλο “Η δική μας οικογένεια” και τα μηνύματα για “όλα τα είδη οικογένειας” που θέλει να περάσει η σειρά.

Ο Ρένος Ρώτας τόνισε πως αυτό που θέλουν να δείξουν στους τηλεθεατές είναι ότι μια οικογένεια μπορεί να μην είναι μόνο αυτό που συνηθίζεται να βλέπουμε γύρω μας και πως όλες οι οικογένειες πρέπει να είναι αποδεκτές, εφόσον υπάρχει αγάπη.Διαβάστε περισσότερα“Φτιάξαμε μια σειρά που θέλει να περάσει κάποια μηνύματα. Τι είναι η οικογένεια; Μπαμπάς, μαμά, παιδιά; Δεν είναι μόνο αυτό οικογένεια. Προσπαθούμε να περάσουμε ότι υπάρχουν πολλά είδη διαφορετικών οικογενειών. Ένα παιδί θέλει αγάπη. Δύο άνδρες με ένα παιδί είναι λογικότατο και ίσως πιο λογικό από άνδρας-γυναίκα. Βλέπουμε τις ‘αρρώστιες’ στην ‘καλή’ οικογένεια”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...