Στην ετοιμότητα της Νέας Δημοκρατίας να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας αναφέρθηκε ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, σε δήλωσή του για το επικείμενο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στο 12ο τακτικό της συνέδριο, η Νέα Δημοκρατία θα μεταφέρει το μήνυμα στους πολίτες ότι είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την επανεκκίνηση της χώρας. Μία χώρα που όπως εμείς την οραματιζόμαστε δεν θα δίνει συντάξεις χηρείας 150 ευρώ, τα παιδιά μας δεν θα υποχρεώνονται στην αναγκαστική μετανάστευση και οι πολίτες δεν θα υποβάλλονται σε εξαντλητική φορολογία και δυσθεώρητες ασφαλιστικές εισφορές» τόνισε ο βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-gpt-ad-1539094710702-0»); });


«Μία χώρα που θα σταματήσει επιτέλους να έχει capital controls και που το κατά κεφαλήν εισόδημά της δεν θα συνεχίσει να είναι χαμηλότερο από αυτό των περισσοτέρων πρώην κομμουνιστικών χωρών της Ευρώπης. Μία χώρα που οι συμμορίες δεν θα μπαίνουν ανεξέλεγκτα μέσα στα σπίτια για να ληστεύουν και να βασανίζουν αθώους πολίτες και μία χώρα που δεν θα ανέχεται να υφίσταται το γκέτο των Εξαρχείων, όπου βασιλεύουν οι ρουβίκωνες και οι μπαχαλάκηδες. Αυτή είναι η ηττημένη, φτωχή και συμβιβασμένη Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ και όσων μας κυβερνούν, που ρημάζουν και λυμαίνονται τη χώρα. Οι πολίτες τους απορρίπτουν και εμείς θα αγωνιστούμε για να βγάλουμε την Ελλάδα σε απάνεμο λιμάνι και να επαναφέρουμε την πραγματική ελπίδα», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Καραγκούνης.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση