Καρέ καρέ η επίθεση του 26χρονου κατά του Γιάννη Μάρκου

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε σήμερα στο φως από την άγρια επίθεση που δέχτηκε ο επιχειρηματίας Γιάννη Μάρκου σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου, με έναν 26χρονο να τού καταφέρνει 15 μαχαιριές στην κοιλιά, το μηρό και τα χέρια του.

Όπως μπορούμε να δούμε σε πλάνα από κάμερα ασφαλείας, όλα ξεκίνησαν όταν ο 26χρονος με τον 19χρονο φίλο του πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, και κατευθύνθηκαν στην καντίνα, όπου ήδη βρισκόταν ο επιχειρηματίας. Εκείνη την ώρα στο σημείο περιμένουν περισσότερα από δέκα άτομα για να παραγγείλουν, αλλά οι δύο νεαροί πήγαν κατευθείαν στο ταμείο, αδιαφορώντας για την ουρά. Ένας άνδρας που στα πλάνα φαίνεται να συζητά με τον Γιάννη Μάρκου, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας και διαμαρτύρεται στον 19χρονο.


Από εκείνο το σημείο ξεκινά η αντιπαράθεση τού 26χρονου με τον Γιάννη Μάρκου, ο οποίος πλησιάζει τον νεαρό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ANT1, οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχουν καταγράψει μεν «σκηνές» από τη συμπλοκή των δύο ανδρών, αλλά όχι τη στιγμή όπου ο 26χρονος καταφέρει τα πολλαπλά χτυπήματα με το μαχαίρι στο μηρό, την κοιλιακή χώρα και τα χέρια του επιχειρηματία, καθώς τον τράβηξε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός εμβέλειας.

Στο βίντεο, ωστόσο, φαίνονται ξεκάθαρα οι κινήσεις των δύο νεαρών, το πώς επιτέθηκαν στον επιχειρηματία και πώς στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν, οδηγώντας ανάποδα στο δρόμο, την ώρα που ο Γιάννης Μάρκου κειτόταν αιμόφυρτος στο έδαφος. Στα τελευταία πλάνα φαίνεται και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος, ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν επιχείρησε να τους σταματήσει. Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, οι αστυνομικοί, που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί για το συμβάν, συνέλαβαν τον 19χρονο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...