Καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» – «Έχω ακούσει άσχημα πράγματα για τον Πατέρα Αντώνιο»

Τις τελευταίες ώρες αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας και αφορούν την «Κιβωτό του Κόσμου».

Συγκεκριμένα ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ημέρες.
«Δεν έχει συμβεί κάτι» υποστηρίζει ο πατέρας Αντωνίος, που κάνει λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις στην «Κιβωτό του Κόσμου». «Είμαι στεναχωρημένος με όλα αυτά, έχω αφιερώσει τη ζωή μου 25 χρόνια», αναφέρει μεταξύ άλλων.Κιβωτός του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: Τι δήλωσε ο πάτερ Αντώνιος

«Εννοείται ότι δεν περνάει από το μυαλό μου για ποιον μιλούν στον Κολωνό», υποστήριξε ο πατέρας Αντώνιος. Ψάξαμε να βρούμε τον άνθρωπο που έγραψε την αρχική καταγγελία για να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες. Φιλοξενούμε παιδιά που δεν είναι τα συνηθισμένα που ξέρουμε. Είναι μεγάλα σε ηλικία, από παραβατικές οικογένειες. Παιδιά που δεν ξέρουν από όρια. Που θέλουν να παραβούν τα όρια. Εμείς το πρώτο που κάνουμε είναι να θεραπεύσουμε το τραύμα της ψυχής του. Και αυτό πολλές φορές δεν μας το συγχωρούν. Πως πήραμε τη θέση της οικογένειας» είπε.

«Στον Κολωνό μαζί με τους παιδαγωγούς είναι 30 άτομα. Μιλήσαμε, τους μαζέψαμε και υποπτευόμαστε κι εμείς κάποια περιστατικά. Εννοείται ότι μεταξύ μας συζητήσαμε και καθίσαμε όλοι μαζί. Δεν έχει συμβεί κάτι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...